Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΣΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΧΑΝΗ

"Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία για ένα super market στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι γνωστό ότι στον πάγκο με τα αλλαντικά και τα τυριά έχει πάντα 2 μηχανές κοψίματος σε φέτες. Αυτό διότι δεν επιτρέπεται να κόβεται στην ίδια μηχανή αλλαντικό και τυρί, λόγω της γνωστής δημιουργίας βακτηριδίων που δημιουργούνται όταν ...


γίνεται αυτό και έχει σαν αποτέλεσμα την σαλμονέλα. Πάρόλο που έχουν γίνει άπειρες παρατηρήσεις από πελάτες, στο super market Χαλκιαδάκης που βρίσκεται επί! της οδού Ούλαφ Πάλμε συνεχίζεται να γίνεται αυτό, λόγω βαρεμάρας των υπαλλήλων να κάνουν 2 μέτρα παραπάνω, όσο είναι η απόσταση που χωρίζει τις 2 μηχανές. Παρακαλώ να αναρτηθεί διότι έχουμε αγανακτήσει. Ευχαριστώ.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;