Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: ΘΕΤΙΚΟ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΤΟ Α' ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΒΑΒΖΙΝΙΑΚ


Θετικό σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, βρέθηκε το πρώτο δείγμα του Γιακούμπ Βαβζίνιακ. Πρόκειται για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, στις 5 Απριλίου και η «πράσινη» ΠΑΕ το γνωστοποίησε με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως ενημερώθηκε από τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γιακούμπ Βαβζίνιακ ότι ύστερα από έλεγχο ντοπινγκ που διενεργήθηκε μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη την 05.04.2009, προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ζητήσει την ανάλυση του β' δείγματος. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει υποβληθεί, στο διάστημα κατά το οποίο αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, τέσσερις φορές σε αντίστοιχο έλεγχο και σε όλους το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Έχοντας αποδείξει την ευαισθητοποίησή της σε ζητήματα ντόπινγκ, γεγονός που συνάγεται ενδεικτικά και από το γεγονός ότι ζητάμε έλεγχο ντοπινγκ σε κάθε παιχνίδι, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένει τις εξελίξεις στο ζήτημα, δηλώνει την εμπιστοσύνη της στις αρμόδιες αρχές περί της λήψης αποφάσεων και κατόπιν τούτου θα λάβει (τις όποιες δικές της) αποφάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;