Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

<<ΠΡΑΣΙΝΟ¨>> ΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Το καταπληκτικό γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στο 87΄ έδωσε στον Παναθηναϊκό τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-0) και παράλληλα το προβάδισμα για την δεύτερη θέση στα πλέϊ-οφ, η οποία οδηγεί στο τσάμπιονς λιγκ.

Ο Καραγκούνης με εξαιρετική ατομική ενέργεια είδε τον Χαλκιά έξω από την εστία και με «λόμπα» έστειλε τη μπάλα στα δύχτια. Ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν από το 44' με δέκα παίκτες, αφού ο διαιτητής Κάκος απέβαλε τον Γκαρσία, ο οποίος χτύπησε ... τρεις φορές τον Σιμάο! Στη συνέχεια, απειλήθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και ο Κάκος έδειξε κίτρινη στους Μουσλίμοβιτς, Βύντρα και Σαριέγκι. Ο Γκαρσία αποχωρώντας σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να κλωτσάει μπάλες προς τον αγωνιστικό χώρο και να χτυπάει το σκέπαστρο του πάγκου.

Ο ΠΑΟΚ, προσπάθησε να πιέσει από το α' μέρος, κυρίως από τη δεξιά πλευρά, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αλλωστε, την «μεγάλη» φάση στο πρώτο 45λεπτο την είχε ο Παναθηναϊκός, όταν ο Ρουκάβινα πέρασε και τον Χαλκιά αλλά σούταρε άουτ (42') σε κενή εστία. Λϊγο νωρίτερα, ο Καραγκούνης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, αλλά ο Σαριέγκι δεν πρόλαβε τη μπάλα, η οποία πέρασε άουτ.Στο διάστημα αυτό, ο ΠΑΟΚ είχε δύο σουτ του Βιεϊρίνια, το πρώτο (18') άουτ και το δεύτερο (30') εξουδετερώθηκε από τον Γκαλίνοβιτς.

Ο Τεν Κάτε, πραγματοποίησε αλλαγές στο ημίχρονο, με τους Νίνη και Κλέϊτον να αντικαθιστούν τους Ιβανσιτς και Σιμάο. Παράλληλα και ο Σαντος, πέρασε στο ματς τον Βερόν αντί του Βιεϊρίνια.

Οι «πράσινοι» δεν είχαν ιδιαίτερες φάσεις για γκολ παρά την αριθμητική υπεροχή, με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ του Νίνη (69') που εξουδετέρωσε ο Χαλκιάς και άλλα δύο σουτ του Μάντζιου.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ είχε φάσεις, σε ένα πολύ καλό τρίλεπτο πίεσης. Στην καλύτερη στιγμή, ο Γκαλίνοβιτς εξουδετέρωσε ενστικτωδώς, κεφαλιά του Ιβιτς.

Εκτός από τον κόκκινη στον Γκαρσία, ο Κάκκος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς, Βερόν-Σιμάο, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνη, Καραγκούνη.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ (89’ Μπακαγιόκο), Γκαρσία, Μαλεζάς Λίνο, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια (46’ Βερόν), Ιβιτς, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς.

Παναθηναϊκός Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σαριέγκι, Βύντρα, Μουν, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Σιμάο (46’ Κλέιτον), Ιβανσιτς (46’ Νίνης), Μάντζιος, Ρουκάβινα (74’ Σαλπιγγίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;