Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΔΩΣΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΟΥΣ 30ΡΗΔΕΣ!


Σαν ένας απλός φίλος του ΠΑΣΟΚ, παρακολούθησα την περασμένη Κυριακή την ολομέλεια της δημοτικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ. και προς στιγμή απογοητεύτηκα.Είδα ένα ακροατήριο γερασμένο (πολλούς μεσήλικες και υπερήλικες "παράγοντες", κανέναν άνεργο ή ελεύθερο επαγγελματία, ελάχιστες γυναίκες) και άκουσα δύο αρχικές "ξύλινες" μακροσκελείς εισηγήσεις που παρέπεμπαν σε Κονσομόλ του μεσοπολέμου!
Ανάλογα από το που καθόταν ο καθένας στην αίθουσα, καταλάβαινες σε ποια "φράξια" άνηκε, άρα και την ανθρωπογεωγραφία του τοπικού ΠΑΣΟΚ και πιο συγκεκριμένα τις "φάτσες" και τις "ράτσες" των τοπικών "φεουδαρχών" που ταλανίζoυν χρόνια ένα κόμμα που αντιμετωπίζεται ως προσωπικό "βιλαέτι" ορισμένων. Για την ιστορία καθόμουν σε απόσταση "αναπνοής" από τη νέα "ντριμ τιμ" του Κινήματος, που με ιδεολογικό καθοδηγητή τον εκ Καρδίτσας Θανάση, απαρτίζουν την... "πεντάδα" της συμφοράς!
Ευτυχώς που την κατάσταση έσωσαν δύο εισηγήσεις, από δύο νέα παιδιά, που δεν έχει ξανατύχει να ακούσω σε κομματικές μαζώξεις. Μου άρεσε η καλόπιστη κριτική τους, εντυπωσάστηκα από τη διάθεση τους να αγωνιστούν στην κατεύθυνση δημιουργίας ενός ανοιχτού, δημοκρατικού και συμμετοχικού κόμματος, από τη θέληση τους να αλλάξουν το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουν τη χώρα. Το θέμα όμως ήταν ποιος τους άκουσε, αφού οι πεισσότεροι είχαν φύγει, αλλά και ποιος κατάλαβε τους συμβολισμούς τους (συμμορία και barbie).Επειδή η κουβέντα στην πόλη αναπόφευκτα περιστεφεται γύρω από τις διεργασίες που σχετίζονται με το δήμο Ιωαννιτών, δυστυχώς βλέπουμε, πως δυο χρόνια μετά το "ναυάγιο" των Δημοτικών εκλογών του 2006 και τις τραγικές ευθύνες του τότε Γραμματέα Σάκη Οικονόμου, ακόμη μέχρι σήμερα- και άγνωστο γιατί - δεν θέλησε η δημοτική οργάνωση πόλης του ΠΑΣΟΚ να προβεί στον στοιχειώδη απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος. Μέσα από το "τουμπεκί" ορισμένων και ανεξάρτητα από το ποιοι έχουν δίκαιο και ποιοι άδικο, η πραγματικότητα είναι ότι βάζοντας για ακόμη μία φορά τα πάντα "κάτω από το χαλί" λαβωμένο θα βγεί και πάλι το τοπικό ΠΑΣΟΚ και ζημιωμένη η υπόθεση της συγκρότησης ενός νέου προοδευτικού μετώπου για μια πόλη που βιώνει τη συντήρηση και την οπισθοδρόμηση.
Μέχρι τότε, γνωρίζοντας ήδη τα μέλη της "συμμορίας" και τη "barbie" του Κινήματος, μάλλον δεν θα ψάχνουμε για τον νέο "John-John" που αυτή τη φορά δεν θα είναι σίγουρα ο Γιάννης Μελανίδης, αλλά ίσως για τις "περιπέτεις του Τόμ Σώγιερ" που ευτυχώς ή δυστυχώς είχε μπαμπά Δήμαρχο!

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ...


Εντάξει, σιγά το νέο που μαθαίνουμε. Ένας στου δύο μαθητές λυκείου, έχουν σεξουαλικές επαφές σε ηλικία μικρότερη...


των 15 ετών. Πάνε οι εποχές που τελείωναν το λύκειο και δεν ήξερα που πάνε τα τέσσερα. Τώρα το ιντερνετ αλλά και η εξέλιξη των...ηθών έχει κάνει τα πιτσιρίκια, από άβγαλτα, να είναι σήμερα βγαλμένα και με το παραπάνω...

ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ


Ένα ολόκληρο ορεινό χωριό στη Φθιώτιδα έγινε στόχος ληστών, αφού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα άδειασαν τα 10 από τα περίπου 30 σπίτια του χωριού, στο οποίο...

διαμένουν μόνιμα 40 κάτοικοι.
Πλέον τους κάτοικους έχει κυριεύσει ο φόβος και όπως λένε κοιμούνται με τα κυνηγετικά όπλα στο προσκεφάλι.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ


Στη διμοιρία των ΜΑΤ της Χαριλάου Τρικούπη επιτέθηκαν άγνωστοι μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
Περίπου 20 άτομα πέταξαν βόμβες μολότοφ...

στους αστυνομικούς και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στα στενά της πλατείας Εξαρχείων.

ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΙ Ο ΠΑΟ

"Ο Παναθηναϊκός μπορεί φέτος να μην έφτασε στην κατάκτηση ενός τροπαίου, ωστόσο, την επόμενη χρονιά φιλοδοξεί να επιστρέψει στις επιτυχίες, δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό σύνολο. Το «τριφύλλι» έχει αρχίσει ήδη...

την προσπάθεια ενίσχυσής του, με τον πρώτο στόχο να είναι ο Λιονέλ Μάρσαλ, ένας παίκτης παγκοσμίου βεληνεκούς, που πρόσφατα αναδείχθηκε πρωταθλητής Ιταλίας με την Πιατσέντζα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο Κουβανός ακραίος είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, με τις πρώτες συζητήσεις των διοικούντων της ομάδας να έχουν ήδη ξεκινήσει, αποτέλεσμα των οποίων θα υπάρξει σύντομα".
www.gazzetta.gr

ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΩΝ


Δύο ληστείες με διαφορά δύο λεπτών η μία από την άλλη σημειώθηκαν περίπου στις 9:50 π.μ. και στις 9:52 π.μ., σε κατάστημα των ΕΛΤΑ επί της οδού Μπισκίνη 5 στου Ζωγράφου η...

μία και σε κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στη συμβολή των οδών Κυψέλης και Λευκάδος στην Κυψέλη, η άλλη.
Οι δράστες, οι οποίοι στα ΕΛΤΑ ήταν δύο και στο κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας ένας, αφαίρεσαν με την απειλή όπλων, άγνωστο μέχρι στιγμής ποσόν και διέφυγαν.

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ 6.500 ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ABN AMRO


Στην περικοπή 6.500 θέσεων εργασίας μέσα στα επόμενα τρία χρόνια και μείωση των δαπανών της κατά 20% σχεδιάζει να προχωρήσει η ABN Amro, σύμφωνα με το...

εργατικό συνδικάτο CNV.
Εκπρόσωπος τράπεζας, που βρίσκεται υπό κρατικό έλεγχο, δήλωσε πως δεν έχει γνώση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης και αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

1607006 1606218 1607430 1606386 1607134 1607485 1606080 1607334 1607141 1606346 1606459 1607744 1607646 1607697 1607816

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;