Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΒΡΗΚΕ ΟΥΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΠΥΡΑ


Καταγγελία σαν αυτές που δεν ακούμε συχνά, έγινε πριν λίγο στον Παπαδάκη.
Ένας συμπολίτης μας πήγε σε ένα μαγαζί να πιει...

μια μπύρα και βρήκε μέσα στο μπουκάλι μια ουρά ποντικού.
Ο καταγγέλλων δε παρατήρησε την ουρά, καθώς δεν έπινε τη μπύρα σε ποτήρι, αλλά από το μπουκάλι.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΚΡΥΦΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ


Ένας Διευθυντής σε σχολείο της Νίκαιας πλήρωσε έναν αλλοδαπό, για να βιντεοσκοπήσει κρυφά με κάμερα, τη συνεδρίαση του γονέων και καθηγητών.
Ο αλλοδαπός έγινε αντιληπτός και συνελήφθη...

ενώ ισχυρίστηκε πως δεν ξέρει το όνομα αυτού που τον έβαλε να βιντεοσκοπήσει τη συνεδρίαση, αλλά ξέρει μόνο το τηλέφωνό του.
Όταν κάλεσαν τον αριθμό έμειναν έκπληκτοι, αφού διαπίστωσαν πως πρόκειται για τον διευθυντή του σχολειού, ο οποίος μέχρι στιγμής κρύβεται για να γλυτώσει το αυτόφωρο.

ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ


Ένας άνδρας 62 ετών ανασύρθηκε χθες χωρίς τις αισθήσεις του από θαλάσσια περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο...

νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

"ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ"


«Δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να συλληφθώ»... Αυτή ήταν η ψυχρή απάντηση που έδωσε ο 26χρονος Αλβανός όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας τον ρώτησαν γιατί πυροβόλησε τέσσερις φορές...

η μία στην καρδιά- τον 36χρονο υπαρχιφύλακα Μιχάλη Σπανουδάκη όταν την Πέμπτη 5 Μαρτίου επιχείρησε να τον συλλάβει, μετά τη ληστεία στην Τράπεζα Κύπρου, στη Νίκαια.

Αρχικά, ο νεαρός κακοποιός αρνούταν οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Οταν όμως οι αστυνομικοί τού παρουσίασαν τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που τον «έκαιγαν», ο 26χρονος αλλοδαπός αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι εκείνος ήταν ο φονιάς, ενώ περιέγραψε λεπτομερώς τόσο το πώς έκανε τη ληστεία όσο και πώς εκτέλεσε τον άτυχο αστυνομικό. Επειτα από αυτό και προκειμένου να αμβλύνει τη μήνιν των αστυνομικών, που όσο κρατούσε η εξέτασή του σκέφτονταν τη νέα χήρα και το βρέφος που άφησε πίσω τους ο συνάδελφός τους, έσπευσε να δηλώσει ότι είχε μετανιώσει για την πράξη του.

ESPRESSO

ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ


Τελευταία μέρα σήμερα που γίνονται μαθήματα στα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας.
Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Γυμνάσια θα διεξαχθούν από τις 19 Μαΐου έως τις 19Ιουνίου, ενώ οι πανελλαδικές εξετάσεις θα ...

ξεκινήσουν στις 15 Μαΐου με το μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας και θα ολοκληρωθούν στις 29 Μαΐου με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ


Εκτεταμένα επεισόδια έγιναν χθες το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο , όταν περίπου 300 οπαδοί του υποβιβασμένου ΟΦΗ εισέβαλαν στο χώρο προπόνησης και προπηλάκισαν παίκτες και προπονητή...

Στη συνέχεια, οι εξαγριωμένοι οπαδοί χτύπησαν τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, όταν κατάλαβαν πως φωτογράφιζε τα γεγονότα.
Επίσης οι ταραξίες προξένησαν ζημιές και σπάζοντας τζαμαρίες.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟ


Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες ο μάνατζερ του Μπομπό Χουάν Φίχερ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού...

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, για την επίτευξη συμφωνίας.

Πολιτική του WC...

.
Αυτό το «κάτι σαν προεκλογική αντιπαράθεση» συνεχίζεται από τους δύο πιο άχρηστους και άπληστους πολιτικούς αρχηγούς της τελευταίας δεκαετίας. Ειδικά ο πρωθυπουργός μάς ξαφνιάζει πολύ δυσάρεστα, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και...
να τη «βγάλει καθαρή» για το απροσδόκητο και απαράδεκτο κλείσιμο της βουλής. Για τους υπολοίπους ηλιθίους, αντί να ασκήσουν αντιπολίτευση, καταφέρνουν να γίνουν μέρος της πόλωσης, του πολιτικού οχετού και της ψηφοθηρικής μαλακίας που τους δέρνει.


πηγη: http://www.drseeng.blogspot.com/

Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ...ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Και όμως ο μικρούλης αυτός έγινε θρύλος! Στην φωτογραφία είναι πολλά χρόνια πριν αλλά το όνομα του έχει γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα.
Είναι ο ...



Άιρτον Σένα ένας από τους θρύλους της f1 και βέβαια δείτε στην φωτογραφία που ήταν μικρός ότι κάθεται πάνω σε αυτοκινητάκι.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο Γ.ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA...


Το καλύτερο στο δελτίο ειδήσεων του mega το είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης. Ο άνθρωπος φαίνεται ότι είναι χωμένος στα δύσκολα.
Για την τρομοκρατία τα είπε όλα σε μια κουβέντα:





"Οι αστυνομικοί σπατάλησαν μια ευκαιρία και δεν θα έχουν πολλές να βρεθούν μπροστά τους"!!!

Την ευκαιρία που την βρήκε; Μήπως ήταν και προσφορά;
Δηλαδή οι αστυνομικοί όταν έμαθαν τι έγινε και περί τίνους πρόκειται, τι από τα δύο είπαν:
1). Όχι ρε να πάρει η ευχή. Τι ευκαιρία χάσαμε...

2). Πως την γλιτώσαμε έτσι ρε συ;

ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ


ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Κάποιες χώρες δεν περιμέναμε ότι θα περάσουν στον τελικό. Κάποις άλλες ήταν σίγουρες. Οι χώρες που πέρασαν είναι οι...


Τουρκία, Βοσνία, Ισλανδία, Σουηδία, Ισραήλ, Αρμενία, Ρουμανία, Φινλανδία, Μάλτα και Πορτογαλία

Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ X5

"Δεν θελω να γινω κακος αλλα προχθες σε μια βολτα μου στην πανεμορφη θεσσαλονικη μας ειδα τον προισταμενο της Δ/νσης Μεταφορων Θεσσαλονικης - Ανατολικου Τομεα, στη Θερμη δηλαδη να κυκλοφορει με το καινουριο Χ5 και full extra!!!!!!! ενα αμαξι που πανω-κατω πρεπει να κοστολογειται περιπου 80.000-90.000 ευρω.
και το λεω επειδη ασχολουμαι με αμαξια και τιμες αλλα και οποιος γνωριζει ξερει ποσο εχει ενα τετοιο αμαξακι!!!!!!
ο προβληματισμος μου λοιπον ειναι ο εξης:
εγω παιρνω τα ιδια λεφτα με τον κυριο και ειμαι περιπου τα ιδια χρονια στο δημοσιο.
ε λοιπον αυτο το 'ονειρο' δεν προκειται να το κανω πραγματικοτητα!
θα πρεπει να τρωω παξιμαδι και νερο για 10 χρονια, και...
να πηγαινω μεχρι αντε το πολυ στην καλλικρατεια για μπανιο και αυτο με οτο-στοπ!!!
και αυτα για να το αγορασω, γιατι για να το συντηρησω καλυτερα να πουλησω την γυναικα μου και τα παιδια μου!!!
την πεθερα μου την δινω δωρο!!!!
ολοι ξερουμε τι καταπινουνε αυτα τα αυτοκινητα-20λ/100χλμ και τι τεραστιο κοστος συντηρησης εχουν.....
λυπαμαι που το λεω αλλα ειμαστε κρατος του παραλογου και της μαρμιτας!
κανενας ελεγχος, καμια υπεθυνοτητα και ουδεμια ευθιξια!
και οσο αυτος ο κυριος εκει, αλλα και κατι αλλοι δινουνε διπλωματα επι πληρωμη και ευκολα νουμερα βασει τιμοκαταλογου (50 ευρω για 2 ιδια νουμερα, 100 ευρω για χιλιαδες και περισσοτερα για τα βισματικου τυπου πινακιδες, τοσο τα παιδια μας θα σκοτωνονται στην ασφαλτο και θα θρηνουμε νεους ανθρωπους!
θα περιμενουμε στις ουρες για να εξυπηρετηθουμε και μονο με 'λαδακι' απο κατω θα τελειωνει η υποθεση μας χωρις κοπο και χρονο!
και πολλα-πολλα αλλα που ολοι μας τα γνωριζουμε αλλα δεν μιλαμε!!!!
αλλα η απορια μου ειναι οκ, το αγορασε δεν ξερω και εγω πως-εκτος αμα πηρε προικα και δεν το ξερουμε.....-στην εφορια την ρημαδα πως το δικαιολογησε??????
δηλαδη θα τρελλαθουμε......
τελικα ολα ειναι μια αλυσιδα, και ενα μεγαλο κυκλωμα!!!!!
Πσιττττ..... κυριος!!!!
και εις ανωτερα!!!"

ΈΚΛΕΙΣΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ


"Μόλις έκλεισε ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στον ΠΑΣ Γιαννενα"







ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Με την κατηγορία της εισαγωγής, μεταφοράς και εμπορίας 56 κιλών και 400 γραμμαρίων χασίς σε φούντα παραπέμπονται ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ένας 28χρονος αλλοδαπός και ένας 29χρονος Έλληνας... Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με την Ειδική Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς συνέλαβαν τους δυο άνδρες χθες Κυριακή 10 Μαΐου το πρωί στο Καλοχώρι Καστοριάς, όταν σε νομότυπο έλεγχο που διενέργησαν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αλλοδαπός με συνοδηγό τον Έλληνα, βρέθηκαν δυο ταξιδιωτικοί σάκοι με την ναρκωτική ουσία.

http://www.radioargos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=752:2009-05-11-10-04-57&catid=2:2008-12-29-17-09-46&Itemid=16

Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ



"Δείτε σε αυτές τις εικόνες την πλήρη εγκατάλειψη των τάφων των τεράστιων πρωταγωνιστών μας σε κινηματογράφο και μουσική Λαμπέτη, Λογοθετίδη, Τστισάνης, κάπου σε μια γωνιά ξεχασμένη απ' όλους, του Α' Νεκροταφείου Αθηνών. Μια προσβολή της μνήμης και της ιστορίας μας...
Και καλά οι οικείοι τους, πλούτισαν με τον θάνατό τους και συνεχίζουν να πλουτίζουν από τα δικαιώματά τους και σήμερα. Αυτός ο Δήμαρχος ο Βαζελο-Πριόνης τι κάνει ? Αντί να τα μετατρέψει σε σύγχρονα μνημεία, δεν μπορεί ούτε λίγο νεράκι να ρίχνει,

να αφαιρεί έστω τα αγριόχορτα που δεν τους αξίζουν ? Λίγα ευρουλάκια από τη Γιαννακο-Πατερο-Βαρδινο-μίζα του για τον Ελαιώνα να σπαταλήσει θα έδινε και πάλι "ζωή" σε αυτά τα τέρατα που έζησαν με πολύ λιγότερα και προσέφεραν τεραστίως πολλά περισσότερα για να τους θυμόμαστε για πάντα."

ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ



ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Ένα διαφορετικό εγχείρημα έχει ξεκινήσει η εφημερίδα "Απογευματινή" κάνοντας καλλιστεία προσαρμοσμένα στην ηλεκτρονικη εποχη. Καθε μερα παρουσιάζουνε μια διαγωνιζομενη στην εντυπη εκδοση της Απογευματινης, η νικητρια ομως αναδεικνύεται... αποκλειστικα απο το διαδικτυο. Ειναι η πρωτη φορα που θα εκλεγει νικήτρια καλλιστειων αποκλειστικα απο το κοινο ( και οχι απο επιτροπη) και μαλιστα απο τους χρηστες του ιντερνετ. Ηδη ειναι σε εξελιξη η ψηφοφορια για τη νικητρια της πρωτης εβδομαδας με πολυ μεγαλη συμμετοχη. Δειτε τις λεπτομεριες στο www.apogevmatini.gr.


Ο ΑΛΒΑΝOΣ (ΤΩΝ ΣΠΗΛΙΩΝ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ) ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΧΑΣΙΣ


"Ο 44 χρονος Αλβανός που ήδη έχει προφυλακισθεί για το χασίς που έκρυβε στις σπηλιές του Ταϋγέτου ,αποδεικνύεται τώρα μετά τα δακτυλοσκοπικά ευρήματα που έχει στην διάθεση της η δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας ότι ήταν... και καλλιεργητής 426 φυτών χασίς και 7.300 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης που είχαν εντοπιστεί και κατασχεθεί στις 18/4/2009 στο Τοπικό Διαμέρισμα Πηγάδια στην θέση «Κλήμα.». Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας"
από www.best-tv.gr

"ΥΠΟΠΤΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ"


ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2009

"Κατάστημα πολύ γνωστής αλυσίδας στην Αθηνάς. Χαζεύω μέσα όπως κι άλλος κόσμος τα διάφορα αντικείμενα. Ξαφνικά ακούω μια γυναίκα η οποία διαμαρτύρεται επειδή δεν έχει πια πάνω της κάτι που είχε πριν (γυαλιά ? πορτοφόλι ? δεν ξέρω )
Εκεί που απλά έλεγε στην ταμεία ότι της λείπει κάτι που πριν το είχε πάνω της βλέπει έναν αλλοδαπό στο ταμείο. (Πακιστανός πρέπει να ήταν)
Ενας πολύ ήσυχος άνθρωπος που δεν είπε... το παραμικρό και καθόταν σιωπηλός καθ'όλη την διάρκεια του περιστατικού
Η κυρία λοιπόν αυτή ζήτησε από τον υπεύθυνο του καταστήματος να ψάξουν τον αλλοδαπό.
Συγκεκριμένα ρώτησε "Μπορούμε να ψάξουμε τον νεαρό ; Δεν έχει μαζί του κάποιο σάκο κάτι να κοιτάξουμε ? "
Τότε δεν κρατήθηκα και της λέω
"Κυρία μου γιατί είστε ρατσίστρια ; γιατί να έκλεψε κάτι αυτός και να μην σας έκλεψα εγώ ; μπορεί να είμαι εγώ αυτός που σας έκλεψε"
- Δεν είμαι ρατσίστρια ,επέμενε η κυρία ζητώντας από τον υπεύθυνο του καταστήματος να ψάξουν τον αλλοδαπό
Ο οποίος αλλοδαπός απ'ότι κατάλαβα ήταν απλός υπάλληλος του καταστήματος (προφανώς μεταφορές )οπότε και την πάτησε η κυρία αυτή
Γυρίζει και της λέει λοιπόν ο υπεύθυνος του καταστήματος
"Κυρία μου μπορεί να σας έκλεψαν όπουδήποτε αφού φύγατε και ξαναγυρίσατε ,αν θέλετε να τον ψάξετε θα γίνει μόνο με την παρουσία αστυνομικού.ΑΛΛΑ !!!!! στην περίπτωση που δεν βρεθεί τίποτα πάνω του τότε θα σας υποβάλει μήνυση για την προσβολή που του κάνετε δημόσια μπροστά σε τόσο κόσμο"
Δεν κάθησα να δω την συνέχεια αλλά έφυγα ....
Στεναχωρημένος ,σκεφτόμενος πόσο ρατσιστές είμαστε και πόσο καχύποπτοι
Αποκλείουμε το γεγονός να μας έκλεψε Ελληνας
Αποκλείουμε το γεγονός να μας έκλεψε κάποιος ντυμένος με καθαρά καινούργια ρούχα
Και αμέσως ρίχνουμε την ευθύνη και ζητάμε να ψαχτεί ένας φτωχός υπάλληλος"

ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΣΑΣ ΟΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΟ. Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΒΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΨΑΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;



Που βρίσκεται αυτή η κυρία και γιατί είναι μέσα στο νερό; Είναι σε έναν ποταμό κάπου στην Ελλάδα. Μήπως γνωρίζετε που;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ



Είναι η νύμφη Έρκυνα και βρίσκεται στον ομώνυμο ποταμό στη Λιβαδειά. Δεν βρέθηκε τυχαία στο νερό. Η Έρκυνα μαζί με την Περσεφόνη έπαιζαν με μια χήνα. Η χήνα το έσκασε όμως και κρύφτηκε πίσω από μια πέτρα. Η Περσεφόνη σήκωσε την πέτρα και ξεπετάχτηκε η πηγή που ονομάστηκε πηγή της Έρκυνας. Εκει πήγαιναν να λουστούν όσοι ήθελαν χρησμό από το Μαντείο του Τροφωνίου


http://en.wikipedia.org/wiki/File:Livadia_evlahos.jpg

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Πάνε κάτι πειρατές να λεηλατήσουν μια πόλη.
Τα κάνουν λίμπα όλα, τους σκοτώνουν όλους, αλλά πιάνουν έναν μουσικό για αιχμάλωτο.
Τον πάνε στον καπετάνιο και τον ρωτάει:
- Πατάτες ξέρεις να...

καθαρίζεις;
- Όχι, λέει ο μουσικός.
Αμέσως ο πειρατής βγάζει την πιστόλα και τον σκοτώνει.

Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα;
Η πειρατεία σκοτώνει την μουσική!

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ


Κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ της Έλενας Παπαρίζου, είναι κομματάρα όπως και αρκετά τραγούδια της. Μήπως έχει πάρει λίγα κιλάκια; Και φυσικά έγινε γυναίκα σωστή!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ



ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ


Πονοκέφαλο προκαλούν στην αστυνομία οι συμμορίες νεαρών που δρουν στο κέντρο της Χαλκίδας. Πριν από μία εβδομάδα ξυλοφόρτωσαν έναν 15 χρονο μαθητή ενώ πρόσφατα θύμα έπεσε ένας 25 χρονος. Το θύμα ήταν πεζός. Οι δράστες τον πλησίασαν ζητώντας του χρήματα. Όταν αρνήθηκε, άρχισαν να τον...
ξυλοκοπούν με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα. Έκπληκτοι έμειναν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες στο θέαμα ενώ κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Μέσα σε 3 λεπτά είχε φθάσει περιπολικό αλλά ήταν αργά μιας και τα μέλη της συμμορίας των νεαρών είχαν γίνει καπνός. Πάντως η αστυνομία συνεχίζει να κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

http://www.evianews.com/

"ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΣ"


"Το πρωί κατά της 11 η ώρα,το λεωφορείο της ΕΘΕΛ ερχόμενο απο οδο Παπαδιαμαντοπούλου για να στρίψει στην Σπηλιοτοπούλου στο Γουδή,έμεινε ακινητοποιημένο γιατί κάποιος ΓΑΙΔΑΡΟΣ σκέφτηκε να παρκάρει πάνω στην στροφή παρά την απαγορευτική και προειδοποιητική πινακίδα που υπάρχει.Και θα μου πείτε εντάξει,ο πρώτος η ο... τελευταίος είναι;Ομως στην περίπτωση εδώ, πέρα απο την ταλαιπώρια τον οδηγών για 30 λεπτά εως ότου να έρθει ο γερανός,και απο τις δύο οδούς υπήρχαν ασθενοφόρα που ούρλιαζαν οι σηρήνες τους αλλά ήταν ολα μπλοκαρισμένα και δεν μπορούσαν να πανε πουθενά.Γιατί ο ένας δρόμος είναι αυτός που περνάει μπροστά απο το Νοσοκομείο Παίδων και στα 300 μέτρα βρίσκεται και το Λα'ι'κό Νοσοκομείο.Μακάρι να μην ήταν μοιραία η καθυστέρηση.....Α! και πείτε του ΓΑΙΔΑΡΟΥ οτι το πήρε ο γερανός ....μην ψάχνει...."

"ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ"




http://trelokouneli.blogspot.com

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ


Εξηντατετράχρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, στην Αργολίδα

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ισθμίων - Αρχαίας...
Επιδαύρου, όταν ΙΧ φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη, με αποτελέσμα να τραυματισθεί θανάσιμα η 64χρονη, από το Ζεφύρι Αττικής, που επέβαινε στο όχημα.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ EUROVISION;


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ

Οι Ρώσοι κρατάνε μια πολύ μεγάλη έκπληξη για τη φετινή Eurovision. Η χώρα που θα κερδίσει τη Eurovision θα ανακοινωθεί με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο. Το όνομα του Σάκη , ή τέλος πάντων όποιου άλλου είναι ο νικητής της Eurovision, θα ανακοινωθεί…




Από το διάστημα! Ρώσοι αστροναύτες θα συγχαρούν και θα ανακοινώσουν τον μεγάλο νικητή της φετινής Eurovision. Αυτό δεν έχει γίνει ξανά

Ο ΤΕΒΕΖ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?


Με καλό μάτι βλέπει ο Κάρλος Τέβεζ το ενδεχόμενο να αλλάξει στρατόπεδο την επόμενη χρονιά και να μετακομίσει από το Όλντ Τράφορντ στο Άνφιλντ.
Ο Αργεντινός αγωνίζεται ως δανεικός στη Μάντσεστερ, η οποία δε φαίνεται διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό για να ...

αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη.
Σύμφωνα με τον Βρετανικό τύπο, υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λίβερπουλ για την απόκτησή του κάτι που φαντάζει στον Τέβεζ ιδανικός προορισμός, αφού δε θέλει να αποχωριστεί την Αγγλία για οικογενειακούς λόγους

ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ;



Αλλος άνθρωπος γίνεται, τελικά, ο Κ. Καραμανλής μόλις φεύγει μακριά από την Ελλάδα. Το βράδυ της Κυριακής «συνελήφθη» μαζί με τον Β. Αντώναρο σε κεντρική πλατεία της παλιάς πόλης της Στοκχόλμης, με κάζουαλ αμφίεση και σε κατάσταση μεγάλης ευθυμίας - αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τα γέλια τους ακούγονταν σε...

απόσταση δεκάδων μέτρων. Στη συνέχεια μπήκαν σε παραδοσιακό εστιατόριο, όπου τους περίμεναν τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Φαίνεται, όμως, πως τα γέλια βγήκαν ξινά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, αφού λίγη ώρα αργότερα βγήκε από το εστιατόριο μιλώντας -εμφανώς εκνευρισμένος- στο κινητό του. Απ όσο μπόρεσε να καταλάβει ένας αυτήκοος μάρτυρας, μιλούσε με το γραφείο του στην Αθήνα και αιτία του εκνευρισμού του ήταν ότι κάποιο έγγραφο είχε «φύγει» με λάθος ημερομηνία. Οι φωνές του Αντώναρου τάραξαν τους ήρεμους Σουηδούς που έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα από το σημείο...

EΘΝΟΣ

ΟΛΙΒΕΡ ΖΑΜΙΤ: << ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ


"Δεν είμαι εκδικητικός, αλλά θέλω να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για το θάνατο του γιου μου", δήλωσε ο Ολιβερ Ζάμιτ, πατέρας του 20χρονου Αυστραλού Ντουσόν Ζάμιτ που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου πέρυσι τον Αύγουστο στη Μύκονο από υπαλλήλους νυχτερινού κέντρου...

Ο κ. Ζάμιτ, που επισκέφθηκε πρόσφατα την Αθήνα για να παραστεί σε εκδήλωση του "Ωνασείου", δήλωσε ικανοποιημένος που η απόφαση του να δωρίσει τα όργανα του άτυχου Ντουσόν ευαισθητοποίησε τους Έλληνες, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι δωρεές ανθρωπίνων οργάνων. Αναφερόμενος στον Κώστα Γρίμπιλα, στον οποίο μεταμοσχεύτηκε η καρδιά του Ντουσόν, ο κ. Ζάμιτ είπε πως "μπορεί να έχει την καρδιά του, αλλά όχι την ψυχή του. Στον Κώστα βλέπω την πράξη του γιου μου, ότι βοήθησε έναν άλλον άνθρωπο να ζήσει, και αυτό είναι το πιο σημαντικό". Πρόσθεσε δε ότι δεν θα πάψει ποτέ να είναι θυμωμένος με τους ανθρώπους που στέρησαν τη ζωή του Ντουσόν.

"Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τα άτομα που προκάλεσαν τον θάνατο του παιδιού μου. Απλώς, περιμένω να δω τι ποινή θα τους επιβάλει το δικαστήριο, για να μπορώ τότε να πω ότι τουλάχιστον νιώθω κάπως δικαιωμένος", δήλωσε ο κ. Ζάμιτ.

ESPRESSO

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 24ΩΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ADSL ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ



Ένα πάγιο αίτημα των "ευρυζωνικών" πελατών του ΟΤΕ γίνεται πραγματικότητα, καθώς η διοίκηση του Οργανισμού αποφάσισε να λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών για θέματα εξοπλισμού και εγκατάστασης ADSL modems.

Έτσι, στο εξής ....



οι πελάτες του ΟΤΕ θα μπορούν στο εξής να καλούν όλο το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, το 1242, το οποίο έχει αστική χρέωση, απ' όπου και αν καλεί ο συνδρομητής και στην άλλη άκρη της γραμμής θα απαντήσει το εξειδικευμένο προσωπικό για παροχή βοήθειας σε θέματα ADSL και συγκεκριμένα για παραμετροποίηση modems - routers (ενσύρματων και ασύρματων), έλεγχο της καλής λειτουργίας των modems - routers και έλεγχο συνδεσμολογίας εξοπλισμού - οδηγίες εγκατάστασης

Παράλληλα, εξακολουθεί να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο το 801-11-35555 για εργασίες υποστήριξης της πρόσβασης στο διαδίκτυο, όπως έλεγχος των στοιχείων πρόσβασης (κωδικοί σύνδεσης), ρυθμίσεις προγραμμάτων αλληλογραφίας (e-mails) και περιήγησης στο internet (browsers).

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ


Το σημείο που χτύπησαν οι τρομοκράτες είναι τις περισσότερες φορές ...μπλοκαρισμένο από την Αστυνομία καθώς εκεί γίνονται αρκετές φορές οι λεγόμενες κόντρες. Είναι ακριβώς δίπλα από το περίπτερο που υπάρχει απέναντι και διαγώνια από την EUROBANK. Άρα οι τρομοκράτες ήταν εκεί και έλεγχαν το μέρος. Προφανώς και ...


τους αστυνομικούς που εμφανίστηκαν στο μπλόκο δεν τους υπολόγιζαν οι τρομοκράτες αλλιώς δεν θα χτυπούσαν τόσο κεντρικά. Είναι ένα μέρος πολύ κεντρικό που περνάνε αυτοκίνητα κάθε τρεις και λίγο για να μπούνε στην Αργυρούπολη από την Λ.Βουλιαγμένης. Δεν γίνεται να μένεις στην περιοχή και να μην ξέρεις ότι εκεί στήνονται συχνά μπλόκα από την ΕΛ.ΑΣ. Το ίδιο και στην μέσα πλευρά που είναι το ξενοδοχείο και τα αυτοκίνητα έχουν αδιέξοδο αν πάνε ευθεία. Άρα πέφτεις πάνω στο μπλόκο.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΡΙΟ Η ΕΣΗΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14:00


Στάση εργασίας θα έχει από τις δέκα το πρωί η ΕΣΗΕΑ, για την γενική συνέλευση. Και το κάνουν έτσι, για να βγουν κανονικά όλα τα προγράμματα, αφού μετά τις 10 το πρωί, το πρόγραμμα εντάσσεται στον ψυχαγωγικό τομέα και όχι στην ενημέρωση. Καμιά διαφορά στο πρόγραμμα, τουλάχιστον στα ιδιωτικά κανάλια. Δείτε την ανακοίνωση



Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΙΟΥ 2009 ΣΤΙΣ 11 π.μ.
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ TAEKWONDO-
ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΙΟΥ


ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:

•Έκθεση πεπραγμένων και ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
•Έγκριση οικονομικού απολογισμού χρήσης 2008, έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
•Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού χρήσης 2009.
•Καταγγελία των συλλογικών συμβάσεων εργασίας με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ και την Ε.Ρ.Τ. - Α.Ε., σύναψη νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας και ιδιωτικών συμφωνιών με οποιοδήποτε εργοδότη.
•Κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας στην ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την Ε.Ρ.Τ. - Α.Ε. το Α.Π.Ε.-ΜΠΕ και το Ελληνικό Δημόσιο •Ορισμός ημερομηνίας για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών προς εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Πειθαρχικών Συμβουλίων, εκπροσώπων των εργαζομένων και συνταξιούχων στο Μικτό Συμβούλιο.
•Εκλογή πέντε (5) τακτικών και πέντε (5) αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και δύο (2) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π..

ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...


TA NEA: Καίνε Αλογοσκούφη κατόπιν...παραγραφής
Κατόπιν... παραγραφής, ο Γ. Αλογοσκούφης μπαίνει στο στόχαστρο για τη Γερμανός. Τον πρώην υπουργό «κάρφωσε» με κατάθεση- φωτιά ο βουλευτής Γ. Μανώλης.
Ε-Τ: Νέο χτύπημα στην Αργυρούπολη
Βομβιστική επίθεση, σε στυλ «Επαναστατικού Αγώνα», έλαβε χώρα δέκα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα σε υποκατάστημα της Eurobank, στην Αργυρούπολη μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε εφημερίδα. Εκτιμάται ότι έγινε χρήση ωρολογιακού μηχανισμού, ενώ από την έκρηξη, καταστράφηκε ολοσχερώς το υποκατάστημα της Τράπεζας.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Λαθρομετανάστες
Κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών εξάρθρωσαν άνδρες της
ομάδας ασφαλείας του αεροδρομίου Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης».
Στην επιχείρηση της αστυνομίας, συνελλήφθησαν τρία άτομα στην
κατοχή των οποίων βρέθηκαν
και κατασχέθηκαν φωτογραφίες , πλαστές ταυτότητες και το
χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν
στην ανακρίτρια Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθούν.


πηγη
:

ΒΟΜΒΑ ΣΕ EUROBANK ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ...


Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η περιοχή γύρω από την τράπεζα, στην Αργυρούπολη, όπου τη νύχτα σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη βόμβας.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στον προθάλαμο του υποκαταστήματος της Eurobank, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Γερουλάνου.
Η έκρηξη ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση και πανικόβαλε τους περιοίκους. Πολλοί πετάχτηκαν από τα σπίτια τους για να δούν τι είχε συμβεί. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί αφού προηγήθηκε τηλεφώνημα και η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή.
Ο ωρολογιακός μηχανισμός εξερράγη στις 04.07 και προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο υποκατάστημα, στα γύρω κτίρια αλλά και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Προειδοποιητικό τηλεφώνημα
Στις 03.35 άγνωστος τηλεφώνησε στην «Ελευθεροτυπία» και ανέφερε ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχει τοποθετηθεί βόμβα η οποία θα εκραγεί σε μισή ώρα.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και περιπολικά της Αμέσου Δράσεως έφτασαν στο σημείο, αποκλείοντας τους γύρω δρόμους.
Στον τόπο της έκρηξης μετέβησαν και άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να περισυλλέξουν υπολείμματα της βόμβας και τυχόν άλλα στοιχεία των δραστών.
Από τα ευρήματα θα μπορέσουν οι ειδικοί να βγάλουν συμπεράσματα για τη συνδεσμολογία του ωρολογιακού μηχανισμού και το είδος της εκρηκτικής ύλης.
Η σύγκριση με αντίστοιχα στοιχεία άλλων τρομοκρατικών, βομβιστικών επιθέσεων, που έγιναν στο παρελθόν, αναμένεται ν’ αποκαλύψει την ταυτότητα της οργάνωσης.
Την έρευνα έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Έως τις πρωινές ώρες δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης για τη βομβιστική ενέργεια.
Πηγή: τα νέα

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ...


Τραγικό αποδείχθηκε το χθεσινό μεροκάματο για έναν 50χρονο που συμμετείχε σε εργασίες στο λιμάνι του Ηρακλείου.Λίγο πριν της 7 το απόγευμα ο άτυχος 50χρονος χτυπήθηκε από πλωτό γερανό,όταν επιχείρησε να μεταβεί από το ρυμουλκό που χειριζόταν σε βάρκα για να μεταφερθεί στην στεριά.Ο θάνατος του διαπιστώθηκε λίγο αργότερα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.Για εργατικό δυστύχημα σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις κάνει λόγω το Λιμεναρχείο.Πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης ζητά το Εργατικό κέντρο Ηρακλείου.
Από: πατρίς

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;