Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που σε λίγη ώρα δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις. Ας είστε αισιόδοξοι και το κλειδί είναι να μην αγχώνεστε. Η ζωή δεν τελειώνει εδώ. Συνεχίζεται και θα έχει και θα έχει άλλες στιγμές αγωνίας. Μακάρι αυτή η στιγμή των εξετάσεων να είναι η πιο δύσκολη στην ζωή όλων όσων δίνουν!
Γιαυτό μην...

αγχώνεστε και δώστε εξετάσεις χωρίς να έχετε να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν. Μην βιάζεστε και μπείτε στην αίθουσα και με την ηρεμία γράψτε. Δεν χάλασε ο κόσμος για όσους μπλοκάρουν και δεν πάνε καλά. Έχει ο Θεός. Άντε καλή επιτυχία.

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Σε τρεις διαφορετικές περιοχές της Θεσσαλονίκης, τοποθέτησαν άγνωστοι γκαζάκια τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρώτος εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια τοποθετήθηκε κάτω από σταθμευμένο όχημα στην οδό Ολύνθου 62...

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκληθήκαν και σε παρακείμενο κατάστημα.
Λίγα λεπτά αργότερα, γκαζάκια εξερράγησαν στην είσοδο καταστήματος με στρατιωτικά ενδύματα στο κέντρο της πόλης.
Το τελευταίο χτύπημα έγινε σε ένα κατάστημα πώλησης όπλων που βρίσκεται στην οδό Εγνατίας 65, όπου προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Δύο χειροβομβίδες εξουδετέρωσαν χθες το βράδυ άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σε πάροδο της Λεωφόρου Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Κάτοικος της οδού Χατζηκοκόλη - πάροδος της Λ. Καλοκαιρινού - τηλεφώνησε στην...

αστυνομία, ενημερώνοντας τον αξιωματικό υπηρεσίας, ότι εντόπισε χειροβομβίδα στο δρόμο, υποδεικνύοντας μάλιστα το ακριβές σημείο.
Ακολούθησε άμεση και τεράστια κινητοποίηση αστυνομίας. που απέκλεισε την περιοχή για λόγους ασφαλείας, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι περίοικοι να μην βγουν από τα σπίτια τους μέχρι να εξουδετερωθεί.
Λίγο μετά τις 9 το βράδυ στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί, οι οποίοι και απενεργοποίησαν την χειροβομβίδα.
Ακολούθησαν έρευνες στην περιοχή και οι αστυνομικοί εντόπισαν και δεύτερη χειροβομβίδα κοντά στην πρώτη, την οποία επίσης εξουδετέρωσαν

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ - ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ 10 ΗΜΕΡΕΣ



Κάποια στιγμή στον ΟΠΑΠ πρέπει να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν με τα χρήματα μας. Χθες είδαμε να παίζει σε κανάλια μια διαφήμιση του ΟΠΑΠ που διαφήμιζε τους αγώνες που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα.
Πληρώνουν τόσο κόσμο, έχουν διαφημιστική και παίζουν στην...


τηλεόραση την διαφήμιση για τους αγώνες Τσέλσι - Μπαρτσελόνα και Μάνσεστερ - Άρσεναλ, Αμβούργο-Βέρντερ. Και οι αγώνες έγιναν πριν μια εβδομάδα!!! Μας δουλεύουν και δεν δίνουν καμία σημασία αν πληρώνουμε τον άμπακο. Ούτε στα πιο απλά θέματα.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ


Ένας ένοπλος ληστής εισέβαλλε σε ζαχαροπλαστείο στα Πατήσια και ζήτησε από την υπάλληλο να του δώσει τα χρήματα από το ταμείο, αφού την απείλησε με το όπλο...

Η γυναίκα έδωσε χρήματα που είχε κάτω από την ταμειακή μηχανή.
Ο ληστής φεύγοντας γύρισε και ζήτησε συγνώμη στην υπάλληλο λέγοντάς της, πως είναι δυο χρόνια άνεργος.
Στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

ΒΑΣΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ


Τον Εθνικό ύμνο της Ισπανίας γιούχαραν οι Καταλανοί και Βάσκοι φίλαθλοι, κατά την έναρξη του τελικού του κυπέλου Ισπανίας μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μπιλμπάο στο γήπεδο Μεστάγια...

Να θυμίσουμε πως Καταλωνία και Βασκωνία επιδιώκουν την αυτονόμηση τους.
Η Ισπανική τηλεόραση σταμάτησε να μεταδίδει εικόνες από το γήπεδο, προκειμένου να μην ακουστούν οι αποδοκιμασίες και μετέδιδε εικόνες από πλατείες που ήταν συγκεντρωμένοι φίλαθλοι των δύο ομάδων.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

1582981 1583595 1583167 1583886 1583077 1583759 1582087 1583701 1583287 1583202 1583030 1584300 1584736 1584448

"ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SUPER MARKET!"


"Στην επιβολή 116 προστίμων συνολικού ύψους 653.250 ευρώ έχει προχωρήσει, το πρώτο τετράμηνο του 2009, η νομαρχία Πειραιά και σχεδόν τα μισά από αυτά επιβλήθηκαν σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Επιπλέον, πρόστιμα ύψους 105.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε...

καταστήματα παιχνιδιών και παιδικών ειδών, 102.500 σε καταστήματα εμπορίας τροφίμων, 50.000 σε πρατήρια υγρών καυσίμων και εταιρείες πετρελαιοειδών, 46.000 σε βιομηχανίες.

Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν μετά από ελέγχους υπαλλήλων της Διεύθυνσης Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή σε βιομηχανίες, σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία, αρτοποιεία, εισαγωγικές επιχειρήσεις, σε πρατήρια υγρών καυσίμων και εταιρείες πετρελαιοειδών, σε καταστήματα μαζικής εστίασης, ελαιουργικές επιχειρήσεις κλπ.

Από τις 10 κυριότερες παραβάσεις που εντοπίστηκαν, ορισμένες συνιστούν εκάθαρη αισχροκέρδεια σε βάρος των καταναλωτών, κάποιες άλλες σχετίζονται με την επισήμανση των προϊόντων και ορισμένες με την ποιότητα των προς πώληση τροφίμων.

Είδη παράβασης

1. Διάθεση στην αγορά προϊόντων χωρίς ενδείξεις στην ελληνική γλώσσα 20,69 %
2. Διάθεση στην αγορά προϊόντων που κρίθηκαν μη κανονικά - μη ασφαλή από το Χημείο του Κράτους 18,97 %
3. Είσπραξη ποσοστού κέρδους ανώτερου από το επιτρεπόμενο 13,79 %
4. Πώληση ληγμένων τροφίμων 12,07 %
5. Διάθεση προς πώληση προϊόντων χωρίς καθόλου ενδείξεις 8,62 %
6. Διάθεση προς πώληση προϊόντων χωρίς αναγραφόμενη τιμή ή χώρα προέλευσης 6,90 %
7. Έλλειψη τιμοκαταλόγου 6,03 %
8. Νοθεία σε καύσιμα 4,31 %
9. Είσπραξη υπερτιμήματος (διαφορά από το ράφι στο ταμείο) 2,59 %
10. Διενέργεια παράνομων προσφορών 2,59 % "

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=2757

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΤΑΜΤΑ


Προφυλακίστηκε ο αδερφός της τραγουδίστριας που έκανε ληστεία με ένα ακόμα άτομο σε σουπερ μάρκετ στου Ζωγράφου. Ο ίδιος υποστήριξε πως ήταν μια απερισκεψία αλλά...

το οτι δεν αποκάλυψε τον συνεργό του τον οδήγησε στην φυλακή. Όπως ακούγεται η Τάμτα τόσες μέρες είναι πολύ στεναχωρημένη, αφού η ίδια τον βοηθούσε όπως μπορούσε τον αδερφό της.

Η χώρα πεθαίνει στην ομίχλη...



Τι σόι κυβέρνηση είναι αυτή;
Ένας πρωθυπουργός που... διαλογιζόμενος κάπου μεταξύ Ραφήνας και Μαξίμου έπαψε να είναι κατάλληλος και έγινε καταλληλότερος…
Και ένα περίεργο τσούρμο «στελεχών» της ΝΔ που δηλώνεται πολιτικό προσωπικό με μόνο όραμα το ίδιον όφελος.
Τι σόι αντιπολίτευση είναι αυτή;
Ένας αρχηγός που δυσκολεύεται να παρουσιάσει ακόμη και τις κοινοτυπίες που του ετοιμάζουν κάθε λογής σύμβουλοι και αδυνατεί να εμφανιστεί έστω και ως καταλληλότερος… Και ένα επίσης περίεργο τσούρμο «στελεχών» του ΠΑΣΟΚ που εμφανιζόταν και επιμένει να εμφανίζεται ως πολιτικό προσωπικό με μόνο όραμα -και αυτοί- το ίδιον όφελος.
Δύο κόμματα, μία κοψιά και προφανώς...
... τα ίδια αδιέξοδα. Πότε ευρωλιγουριά και πότε αστερόεσσα. Τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει η αριστερά μας;
Αλλά, τι σόι αριστερά είναι αυτή;
Με τους διαγκωνιζόμενους για τη θέση του καταλληλότερου να μην μπορούν να πείσουν ούτε τους παρατρεχάμενους, με τα δύο κόμματα «εξουσίας» να δυσκολεύονται να αρθρώσουν στοιχειώδη λόγο έστω και για το πιο απλό θέμα και με τα «στελέχη» τους να αποκαλύπτουν την ανημπόρια τους καθημερινά στα τηλεοπτικά παράθυρα της βαρεμάρας, οι αριστεροί μας μένουν στη γωνία τους και παλεύουν για τη διατήρηση των γλίσχρων ποσοστών τους.
Κάπως έτσι η Ελλάδα πεθαίνει σαν χώρα. Με το «ίδιον όφελος» να είναι πλέον το μόνο όραμα, τις σημαίες ευκαιρίας να ανεμίζουν σε μπαλκόνια και παράθυρα, τα σχολεία της αμάθειας να παράγουν απασχολήσιμους με πτυχία και ντοκτορά, τα γήπεδα να οροθετούν την εκτόνωση και το τηλεοπτικό θέαμα να ορίζει τον πολιτισμό μας.
Α, και την αριστερά να σπεύδει για το δικό της μερίδιο στα προγράμματα ενσωμάτωσης ή να κάνει ασκήσεις τροχάδην... επιτόπου.
Δεν είναι περίεργο που σε αυτή τη χώρα, με αυτά τα κόμματα και αυτό το πολιτικό προσωπικό, ο μόνος που φαίνεται να έχει σχέδιο είναι ο θίασος σκιών του Καρατζαφέρη.
Βέβαια, σχέδια έχουν και οι εθνικοί μας εργολάβοι αλλά ελέγχοντας εδώ και δεκαετίες τα ΜΜΕ καταφέρνουν να τα κρατούν έξω από τη βιτρίνα, πίσω από τα σίριαλ, τα σόου και τις ειδήσεις που τους βολεύουν.
Σχέδιο έχει και η ελίτ των μανατζαρέων που βγάζει τον επιούσιο και... κάτι τις παραπάνω, λέγοντας αρλούμπες για το πώς θα ξεπεραστεί η κρίση που δεν πρόβλεψαν ή και προκάλεσαν.
Σχέδιο έχουν και οι μεγαλοδημοσιογράφοι που μοιράζουν ρόλους στήνοντας τα γαϊτανάκια των αποκρύψεων σε κανάλια και εφημερίδες. Αυτοί ίσως είναι και χειρότεροι: πλασάρουν τις γελοιότητες με αβάσταχτη σοβαροφάνεια, σαν να πιστεύουν οι καψεροί ότι τους πιστεύουμε!
Τοπίο στην ομίχλη λοιπόν. Μια ομίχλη βαριά που δεν πρόκειται να σκορπίσει με τις κάλπες.

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΤΣΗ



Βραβεύτηκαν οι δυο δημοσιογράφοι του Alpha, από το ίδρυμα Μπότση για την έρευνά τους για το...


θέμα της μονής Βατοπεδίου. Η βράβευση έγινε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΤΟ 9,1 Η ΑΝΕΡΓΙΑ!



Στο 9,1% κατέγραψε την ανεργία η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος (ΕΣΥΕ) το μήνα Φεβρουάριο 2009 έναντι του 8% που ήταν το Φεβρουάριο του 2008 και του 9% που ήταν το Φεβρουάριο του 2007.

Σύμφωνα με την ΕΣΥΕ οι άνεργοι ανήλθαν σε ....


450.997 άτομα το Φεβρουάριο του 2009 έναντι των 394.169 που ήταν το Φεβρουάριο του 2008 και το 440.982 που ήταν το Φεβρουάριο του 2007.

Σε ότι αφορά το ποσοστό ανεργίας κατά φύλο καταγράφεται ποσοστό 7% για τους άνδρες και 12,3% για τις γυναίκες. Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας κατά ομάδες ηλικιών καταγράφεται στους νέους μεταξύ 15-24 ετών, για τους οποίους η ανεργία φθάνει το 25,7%.

Στις ηλικίες 25-34 ετών η ανεργία καταγράφεται στο 12,5%, για τις ηλικίες 35-44 στο 6,8%, από 45 έως 54 στο 6,2%, από 55-64 το ποσοστό ανεργίας είναι 4,3%, ενώ στις ηλικίες 65-74 ετών η ανεργία περιορίζεται στο 1%.

Η ανεργία έπληξε το Φεβρουάριο του 2009 την περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου, όπου το ποσοστό έφτασε το 17,3%, στο 12,3% ήταν η ανεργία στη Δυτική Ελλάδα, στο 11,8% στη Δυτική Μακεδονία και στο 12,6% στην περιφέρεια των Ιονίων Νήσων. Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη η ανεργία ήταν 10,9%, στη Στερεά Ελλάδα 9,9%, στην Κεντρική Μακεδονία 8,8%, στην Ηπειρο 10,4%, στη Θεσσαλία 7,2%, στην Πελοπόννησο 6,9%, στο Βόρειο Αιγαίο 7,5% και στην Κρήτη 9,8%. Τέλος στο νομό Αττικής η ανεργία ήταν 8%.

Σε ό,τι αφορά τους απασχολούμενους ο αριθμός τους μειώθηκε το Φεβρουάριο του 2009 σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2008 κατά 1,1%

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ



Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λόγο της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ, στην οποία μετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

"Άστραψε και βρόντηξε" σήμερα τα χαράματα στη Βροντού Πιερίας για μια κεραία κινητής τηλεφωνίας που άρχισαν να τοποθετούν υπάλληλοι της εταιρίας κατά τη διάρκεια της νύχτας σε χωράφι κοντά στο χωριό...

Γύρω όμως στις 5:30 το πρωί οι εργάτες της εταιρίας έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της Βροντούς, οι οποίοι έσπευσαν να ειδοποιήσουν κι άλλους και αμέσως σήμανε "συναγερμός" στο χωριό και ξεσηκώθηκαν πάνω από 200 κάτοικοι που κατέφτασαν με άγριες διαθέσεις στο σημείο που είχε τοποθετηθεί η κεραία, ενώ οι εργάτες του συνεργείου της εταιρίας που είχαν στήσει την κεραία έσπευσαν να εξαφανιστούν. Μέσα σε λίγη ώρα η κεραία γκρεμίστηκε και το ηχηρό μήνυμα που κάποιοι θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη είναι ότι ο κόσμος δεν θέλει κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά σε κατοικημένες περιοχές.
(http://lefteria.blogspot.com)

ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΤΑ 5,1 ΡΙΧΤΕΡ


Σύμφωνα με το Ευρωπαικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο,το μέγεθος ήταν 5,1 και σημειώθηκε 42 χλμ βορειοδυτικά τησ Καρπάθου.Μεγάλο το εστιακό βάθος στα 149 χλμ.Δεν συντρέχει λόγως ανυσηχίας αφού εντάσεται στην φυσιολογική δραστηριότητα του Νοτιου τόξου.

Η ... ΜΑΙΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΩΗ ΤΟΥ GOAL

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL, ΒΓΗΚΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ...ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Μια εφημερίδα κοροϊδεύει ψιλό-γαζί τον κόσμο. Βάζει το goal στην πρώτη σελίδα ότι ο ΣΕΓΑΣ έδωσε βεβαιώσεις για αθλητές και το παρουσιάζει ως αποκάλυψη όταν το θέμα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο "Πρωταθλητής" (με ονόματα) πριν δύο μήνες με συνεχή δημοσιεύματα. Και μάλιστα να κατηγορεί τον Β.Σεβαστή για θέμα που ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι δεν έχει σχέση αφού κανένα έγγραφο δεν φέρει την υπογραφή του. Δεν έχει υπογράψει ούτε μια βεβαίωση και άρα το όλο δημοσίευμα δεν στέκει. Δεν...

θα γίνουμε υποστηρικτές κανενός αλλά τα παιχνίδια του Ιωαννίδη και του Ραμπότα που είναι από Θεσσαλονίκη και κάνουν πόλεμο που θυμίζει... ΤΣΣΚΑ επειδή παραιτήθηκε από την εκτελεστική επιτροπή του τελικού Γκραν Πρι είναι χτύπημα κάτω από την ζώνη. Και βέβαια το goal του Μπόμπολα βάζει φωτογραφία τον Σεβαστή για να κερδίσει τις εντυπώσεις και να τον εκθέσει αλλά δεν τους ενδιαφέρει αν έχει εμπλοκή ή όχι. Ούτε ξέρουν την επιστολή που υπάρχει στην ΓΓΑ με την υπογραφή του. Αλλά ο δημοσιογράφος το έχει το θέμα πάνω από 2 μήνες στο συρτάρι του. Γιατί ξαφνικά το έβγαλε το θέμα όταν παραιτήθηκε ο Σεβαστής; Δικαίωμα του να το βγάλει όποτε θέλει αλλά μέσα σε δύο μήνες δεν κατάφερε να βρει την αλήθεια;
Το καταστατικό λέει ξεκάθαρα τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Υπάρχουν οι α.α που υπογράφουν τις δεκάδες βεβαιώσεις χωρίς ευθύνη του προέδρου της ομοσπονδίας.

Γιατί ο Γ.Ορφανός δεν έκανε τα δέοντα αφού ήταν υπουργός; Εδώ κ.Στέλλα τι απαντάμε; Μήπως δεν υπήρχε θέμα ή τελικά το συγκάλυψε ο υπουργός αθλητισμού; Πρώην και νυν. Αυτό αν δεν κάνουμε λάθος ήταν το ερώτημα του "Πρωταθλητή"...

Αλλά όχι και αποκάλυψη ένα θέμα που έχει βγει και απαντήθηκε. Είναι άδικο και ψευδές.
Δεν μπορεί να φαίνεται ένας δημοσιογράφος...τζάμπα μάγκας με θέμα που έχει ήδη αποκαλυφθεί και να φαίνεται ότι δήθεν οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ δεν πήραν μυρωδιά. Και ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ότι ο δημοσιογράφος Π.Στέλλας το λέει ότι το θέμα έχει βγει από αλλού. Γιατί λοιπόν η διεύθυνση της εφημερίδας κάνει αυτή την απάτη;
Είναι η τακτική του goal αυτή και την έχουμε πει. Θάβουμε τα θέματα του ΠΑΟ γιατο ντόπινγκ (και άλλων ποδοσφαιριστών) και αναδεικνύουμε σε αποκλειστικά θέματα που έχουν γραφτεί κατηγορώντας και άσχετους ανθρώπους. Έχουμε να πούμε πολλά για το goal αλλά στην συνέχεια...

υ.γ: Το θέμα ανανεώθηκε γιατί πολύ απλά είδαμε ότι ο Π.Στέλλα έχει γράψει στο ρεπορτάζ του ότι τον Σεπτέμβριο είχε βγει από άλλη εφημερίδα. Καλός άνθρωπος είναι οπότε να μην τον αδικήσουμε. Ότι αναφέραμε γιαυτόν τον απαλείψαμε. Αρα είναι θέμα της δ/νσης της εφημερίδας...

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ

Οι φοιτητές σιγά μην καθίσουν να ασχοληθούν με τα κόμματα και τις λαμογιές τους. Μοιράζουν σουβλάκια. Δεν λαδώνουν μέσω siemens. Καταλαβαίνουν καλύτερα. Και όσοι ακόμα είναι μέσα στις νεολαίες θα την κοπανήσουν όταν διαπιστώσουν ότι δεν έχει νόημα. Πολιτικοποιημένο νέος είναι...


πλέον αυτός που απαξιώνει την πολιτική και δεν ασχολείται με όσα μας λένε τα κόμματα. Όταν υπάρχει νόμος που αβαντάρει τους βουλευτές και τους υπουργούς να μην μπαίνουν στην φυλακή ότι και αν κάνουν, τότε ότι έχει σχέση με την πολιτική είναι για φτύσιμο.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;