Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ - ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1


Ο Παναθηναϊκός στάθηκε τυχερός στην κατάμεστη Τούμπα και με την έμπνευση του Γιώργου Καραγκούνη στο 87΄ κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟΚ και με το καλημέρα στα πλέι-οφ πέρασε στην πρώτη θέση. Επεισοδιακό παιχνίδι με τον Πάμπλο Γκαρσία να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, για εκτός φάσης χτύπημα στον Σιμάο, που έπρεπε να αποβληθεί και αυτός.

Ετσι ο Παναθηναϊκός πέρασε άμεσα στην πρώτη θέση των πλέι-οφ με 5 βαθμούς, αφήνοντας τον Δικέφαλο στους 3 και ουσιαστικά πήρε το προβάδισμα εξόδου στο Champions League.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ

Η αποβολή του Πάμπλο Γκαρσία στο 44΄ ήταν αυτή που ουσιαστικά καθόρισε την έκβαση του αγώνα. Με παίκτη λιγότερο ο ΠΑΟΚ δε μπορούσε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας και ο Παναθηναϊκός, χωρίς να είναι απειλητικός, είχε πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Λίγο πριν το καταπληκτικό γκολ του Καραγκούνη (87΄) οι γηπεδούχοι είχαν χάσει σπουδαία ευκαιρία να ανατρέψουν την κατάσταση με τον Σορλέν και τον Ιβιτς και το «πλήρωσαν» στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;