Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΤΟΝΙ


Θέλει να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε κάθε ευκαιρία το δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο. Ο ΠΑΟΚ του Φερνάντο Σάντος, μπορεί να έχασε στην πρεμιέρα των πλέι οφ από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, αλλά έδειξε πως είναι... πολύ σκληρός για να πεθάνει, κερδίζοντας την Λάρισα στο Αλκαζάρ με 2-0 και πιάνοντας το «τριφύλλι» στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Οι Μπακαγιόκο στο 9' και Κονσεϊσάο στο 81', έδωσαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στον «δικέφαλο» που πάει φουλ για... σεντόνι.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό μέσα στην Τούμπα και κυρίως τα όσα διαδραματίστηκαν, αλλά και ακολούθησαν, φαίνεται πως πείσμωσαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του «δικεφάλου», δείχνοντας ένα διαφορετικό και πολύ καλύτερο πρόσωπο, κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0 της Λάρισας στο Αλκαζάρ και να αυξήσουν τις ελπίδες τους για το όνειρο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ασπρόμαυροι» με τη νίκη αυτή, έφτασαν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ με 6 βαθμούς, όμως το κυριότερο απέναντι σε μία πολύ καλή Λάρισα, ήταν πως έδειξαν αντίδραση μεγάλης ομάδας, έτοιμης για διακρίσεις όπως αυτές που οραματίζεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Έφτανε ο Μπακαγιόκο

Στο πρώτο μέρος το θέαμα που παρουσίασαν και οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλό, καθώς παρότι το κίνητρο που δεν είναι άλλο από την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν πολύ μεγάλο, κανένας δεν θυσίασε το θέαμα, σε αντίθεση με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, με τις ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν. Ο ΠΑΟΚ φάνηκε πιο τυχερός ή πιο ικανός αν προτιμάτε, καθώς με εντυπωσιακή κεφαλιά ψαράκι του Μπακαγιόκο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Η Λάρισα από την άλλη διαμαρτύρεται για την φάση του 2ου μόλις λεπτού, όταν ο Γιαννακόπουλος έπεσε στο έδαφος υπό την πίεση του Ίβιτς, με τον Κωνσταντινέα να μην σφυρίζει τίποτα.

Καλό ξεκίνημα, χάλια συνέχεια, καθόλου άσχημο το τέλος

Στο δεύτερο μέρος το ξεκίνημα του αγώνα ήταν το ίδιο καλό με το πρώτο, με την Λάρισα και πάλι να μπαίνει πιο δυνατά, χωρίς ωστόσο να πετυχαίνει κάποιο γκολ. Στη συνέχεια και για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, όμως στο τέλος ο ΠΑΟΚ με γκολ που πέτυχε ο Κονσεϊσάο έκανε το 2-0 και πήρε μία πολύτιμη νίκη, φτάνοντας στην πρώτη θέση των πλέι οφ τον Παναθηναϊκό με 6 βαθμούς.

Αλλαγή από τα αποδυτήρια...

Όσον αφορά τα σχήματα και των δύο ομάδων, τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όσο και ο Φερνάντο Σάντος προτίμησαν το 4-4-2. Το άσχημο για τους γηπεδούχους, ήταν πως παρότι αρχικά ήταν να ξεκινήσει, τελικά δεν κατάφερε να δώσει το παρών ο Στέφανος Κοτσόλης με τον Βράνιτς να ξεκινάει στην θέση του.

Πολλές οι ευκαιρίες

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο πρώτο μέρος όπως προαναφέραμε το θέαμα που παρουσίασαν και οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλό. Οι παίκτες τόσο της Λάρισας, όσο κα του ΠΑΟΚ έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες με τις άμυνες να αντιμετωπίζουν προβλήματα από τους επιθετικούς των «βυσσινί» και των «ασπρόμαυρων». Η πρώτη φάση μάλιστα δημιουργήθηκε για τους γηπεδούχους μόλις στο 2', με τον Γιαννακόπουλο μετά από γύρισμα του Βέμπερ να πέφτει στην μεγάλη περιοχή, μετά από μαρκάρισμα του Ίβιτς και τον διαιτητή να διατάζει την συνέχεια του αγώνα. Σε αυτή την φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, με το ριπλέι όμως να μην διαφωτίζει και με τον καλύτερο τρόπο. Δύο λεπτά αργότερα ο Πάρα με δυνατό σουτ απείλησε τον Χαλκιά, που ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Γκολάρα που δεν πανηγύρισε...

Εκεί που η Λάρισα είχε μπει πολύ δυνατά και έδειχνε να πιέζει τον ΠΑΟΚ, η ομάδα που τελικά άνοιξε το σκορ ήταν ο «δικέφαλος». Δράστης ο πρώην «βυσσινί» Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο, ο οποίος στο 9' με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Κονσεϊσάο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βράνιτς. Ο Ιβοριανός μάλιστα δείχνοντας πως δεν ξέχασε την περιόδο που αγωνίστηκε στην Λάρισα, όπου και κατέκτησε και ένα Κύπελλο, δεν πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε.

Από εκείνο το σημείο ο ρυθμός κάπως έπεσε μέχρι και το 17' όταν και πάλι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα ο Κονσεϊσάο για ακόμα μία φορά έβγαλε σέντρα-φαρμάκι με τον Μουσλίμοβιτς να πιάνει την κεφαλιά, στέλνοντας όμως την μπάλα δίπλα του ανήμπορου να αντιδράσει Βράνιτς. Η νέα ευκαιρία του ΠΑΟΚ αφύπνισε τους παίκτες της Λάρισας, που με τους Σαρμιέντο και Ζουράφσκι στο 25', 29' και 30' αντίστοιχα έφτασαν με αξιώσεις στην εστία του Χαλκιά, χωρίς να καταφέρουν να ισοφαρίσουν.

Ένταση στον αγωνιστικό χώρο

Τέσσερα λεπτά αργότερα από την φάση του Μουσλίμοβιτς τα αίματα άναψαν στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα ο Βόσνιος επιθετικός φάνηκε να έπεσε μόνος του σε μαρκάρισμα που δεν του έκανε ο Κώτσιος, με τον αμυντικό της Λάρισας να ζητάει τον λόγο από τον αντίπαλό του, όμως η ένταση πήρε γρήγορα τέλος. Η τελευταία φάση πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Κονσεϊσάο σε ρόλο εκτελεστή αυτή την φορά να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ με φαλτσαριστό σουτ.

Μπήκε δυνατά αλλά κόλλησε

Στην επανάληψη όπως και στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους η Λάρισα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και 51' με τον Φωτάκη απείλησε την εστία του Χαλκιά, όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μουσλίμοβιτς ανάγκασε τον Βράνιτς να διώξει με υπερένταση.

Έπεσε το... ρεύμα

Από εκείνο το σημείο και έως το 80' ήταν σαν να έπεσε το ρεύμα στο Αλκαζάρ, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν δημιούργησε την παραμικρή φάση. Δέκα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης ο Κυριάκος με σουτ προσπάθησε να ισοφαρίσει στέλνοντας από καλή θέση την μπάλα άουτ.

Το τέλειωσε ο Κονσεϊσάο

Στο επόμενο λεπτό (81') ο Κονσεϊσάο με ψύχραιμο πλασέ μετά από πάσα του Μουσλίμοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 0-2, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να πάρει μια πολύ σημαντική λύση. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να κάνει και το 0-3, όμως και πάλι ο Βράνιτς νίκησε τον Μουσλίμοβιτς σε τετ α τετ. Το τέλος βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη, που τους δίνει πολλές ελπίδες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έφτασαν στους έξι βαθμούς τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία των πλέι οφ.

ΛΑΡΙΣΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βράνιτς, Βέμπερ (62' Ίλιτς), Κατσιαρός, Νταμπίζας, Κώτσιος, Σαρμιέντο, Φωτάκης (73' Τσίγκας), Γιαννακόπουλος, Μετίν (67' Κυριάκος), Ζουράφσκι, Πάρα.


ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βερόν, Ίβιτς, Σορλέν (90'+2' Μπαλάφας), Κονσεϊσάο (87' Λάκης), Μπακαγιόκο (67' Βιεϊρίνια), Μουσλίμοβιτς.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΝ ΕΧΕΤΑΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΩΡΑΙΑ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;