Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

<<ΜΠΑΡΤΣΑ>> ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΟ!

barca-_kupello.jpgΑπέδειξε για ακόμα μια φορά πως δικαιολογημένα θεωρείται η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης , αφού ο Τελικός κυπέλλου στο «Μεστάγια» εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, με πρωταγωνίστρια τη Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου τη διέσυραν με 4-1, κατακτώντας το τρόπαιο έπειτα από 11 χρόνια. Αυτό ήταν το 25ο κύπελλο της ιστορίας της, κάτι που φυσικά αποτελεί και ρεκόρ για την Ισπανία.

Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση για την Μπαρτσελόνα, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Μεστάγια», κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη με 4-1. Το σκορ άνοιξε για τους Βάσκους στο 9ο λεπτό ο Τοκέρο, ενώ για την ομάδα της Βαρκελώνης ο Τουρέ ισοφάρισε στο 32’. Οι Καταλανοί ήταν ανώτεροι, ποιοτικότεροι και ο Μέσι στο 55’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας. Ο Κρκιτς στο 58’ και ο Τσάβι στο 64’ ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο και πλέον ετοιμάζονται για το τρεμπλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;