Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΝΤΕΡΜΠΙ-ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ


Ντέρμπι-κλειδί για την 1η θέση
Δυο... αντιπάλους ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι του Ολυμπιακού σταδίου (19:00, NET). Τον Παναθηναϊκό και την κούραση η οποία αρχίζει να αφήνει έντονα τα «σημάδια» της στο χώρο της άμυνας!

Ένα 24ωρο πριν από τον αγώνα-κλειδί για την κατάκτηση της 1ης θέσης, λοιπόν, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήρθε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Ο (υπηρεσιακός μπακ) Ζεράλδο Άλβες προδόθηκε από τον τραυματισμό του (κάκωση στην ποδοκνημική) κι έτσι ο προπονητής τον απέκλεισε την ύστατη στιγμή από την 22άδα. Παράλληλα ο Πορτογάλος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής σ' αυτό το ματς, προκειμένου να μην κουβαλάει το τεχνικό τιμ κι αυτό το άγχος στα υπόλοιπα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Περιττό να πούμε ότι αυτή η εξέλιξη υποχρεώνει τον προπονητή να... στύψει το μυαλό του για να καταλήξει στην καλύτερη, δυνατή, λύση για την ενίσχυση των άκρων της αμυντικής γραμμής, αφού απουσιάζει λόγω τραυματισμού και ο Πλιάτσικας. Συγκεκριμένα υπάρχει το... φαβορί ζευγάρι των Κουτρομάνου-Γεωργέα ενώ εξετάζεται (με λιγοστές πιθανότητες επιβεβαίωσης) και το σενάριο της μετάθεσης του Ενσαλίουα στο δεξί άκρο, μια θέση στην οποία έχει αγωνιστεί ο Γερμανοκαναδός στα πρώτα ματς του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ, τον περασμένο Νοέμβριο.

«Σφικτό» 4-5-1

Σ' αυτή την περίπτωση θα χρησιμοποιηθεί στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Αγκοστίν Πελετιέρι.
Κάτω απ' αυτές τις συνθήκες, το επιθετικό 4-4-2 του αγώνα με την Λάρισα θα... μείνει στα αποδυτήρια και η διάταξη των «κιτρινόμαυρων» (αλλά και η αγωνιστική φιλοσοφία τους) θα 'ναι ίδια μ' εκείνη του τελικού με τον Ολυμπιακό. Ένα «σφικτό» 4-5-1, με τους μεσοεπιθετικούς να ενισχύουν τους πλάγιους μπακ και παράλληλα να προσπαθούν να ανοίξουν τις αντεπιθέσεις.

Στις πτέρυγες τις μεσαίας γραμμής... καραδοκεί η έκπληξη. Όσο ακλόνητη μπορεί να θεωρηθεί η θέση του Νάτσο Σκόκο στο βασικό σχήμα, άλλο τόσο επισφαλής είναι εκείνη του Γκουστάβο Μαντούκα, αφού το μυϊκό σύστημα του ποδοσφαιριστή δεν επιτρέπει συνεχόμενα 90άλεπτα. Έτσι επειδή έπεται το δεύτερο, σερί, εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Ντούσκο ενδέχεται να αφήσει στον πάγκο τον ποδοσφαιριστή. Ποιος θα τον αντικαταστήσει; Μέχρι και το όνομα του πιτσιρικά του Ντιούφ περνάει απ' το μυαλό του προπονητή!

Στην επίθεση ο Ίσμαελ Μπλάνκο θα αποτελέσει κι αυτή τη φορά το «μεγάλο χαρτί» της Ένωσης ενώ ο Ρ. Τζιμπούρ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα του τεχνικού, από τη στιγμή που ο Εντίνιο βρίσκεται μακριά από τον καλό εαυτό του.

Αγωνία για... Σορεντίνο

Με αγωνία περιμένει ο Στ. Σορεντίνο (αλλά και η ΑΕΚ!) την κίνηση της Κιέβο για την αγορά των δικαιωμάτων του! Σε νεότερες δηλώσεις του ο «Σόρε» τόνισε ότι «δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο με την Ρόμα. Η Κιέβο μπορεί να κινηθεί για την απόκτησή μου μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Αν δεν το κάνει, μπορεί στη συνέχεια να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις η Ρόμα με την ελληνική ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;