Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

"ΑΡΩΜΑ" ΑΠΟ ΝΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


"Ο Ολυμπιακός έφερε... άρωμα ΝΒΑ στην Ελλάδα με τον ερχομό του Τζος Τσίλντρες και τον ντόρο που ακολούθησε αυτή τη μεταγραφή. Φέτος ήρθε η στιγμή να πάρει...
άρωμα ΝΒΑ, αφού τον Οκτώβριο θα πάει στη "Μέκκα" του μπάσκετ για να αντιμετωπίσει ομάδες από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, στο πλαίσιο του ανοίγματος που κάνει το αμερικανικό επαγγελματικό μπάσκετ στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις τρεις ομάδες που έχουν επιλεγεί για να περάσουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού...

Οι άλλες δύο ομάδες που θα πάνε στην Αμερική είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Παρτιζάν Βελιγραδίου. Κάθε μία ομάδα θα δώσει δύο αγώνες, με το πρόγραμμα να είναι ήδη γνωστό.

Έτσι, λοιπόν, η Παρτιζάν θα παίξει στις 3 Οκτωβρίου κόντρα στο Ντένβερ και στις 06/10 απέναντι στο Φοίνιξ. Ο Ολυμπιακός θα πάρει τη σκυτάλη και στις 09/10 θα αντιμετωπίσει τον Σαν Αντόνιο. Τρεις μέρες μετά, στις 12/10 θα συναντήσει το Κλίβελαντ. Η Μακάμπι θα κλείσει τον κύκλο των φιλικών αγώνων, συναντώντας τη Νέα Υόρκη (18/10) και τους Κλίπερς (20/10).

Η Ευρωλίγκα συναντά το ΝΒΑ και οι "ερυθρόλευκοι" θα είναι μέρος του παιχνιδιού. Η πρόσκληση δεν είναι απλά τιμητική, όπως και η εμπειρία για τους "ερυθρόλευκους", που θα ζήσουν στην Αμερική (και όχι στη γαλλική πόλη Λιμόζ, όπως είχαν ζήσει οι προκάτοχοί τους, στο πλαίσιο του τουρνουά Μακ Ντόναλντς) πραγματικές συνθήκες αγώνα ΝΒΑ.

Μπορεί να μην έχει να κάνει σχέση με διοργάνωση και να μην υπάρχει τρόπαιο, αλλά η ίδια η συμμετοχή είναι το τρόπαιο. Είναι τιμητικό για την Ελλάδα να επιλέγεται (έχει γίνει παλιότερα και με τον Παναθηναϊκό) να πάρει μέρος σε αυτούς τους αγώνες, είναι άλλη μια απόδειξη ότι το ελληνικό μπάσκετ παραμένει στον αφρό. Κι είναι -το κυριότερο- άλλος ένας λόγος για να κοιτάξουμε όλοι μαζί, καθένας από το πόστο του, να βελτιώσουμε το πρωτάθλημά μας, να το θωρακίσουμε, να το κάνουμε πιο ανταγωνιστικό."


http://www.basketblog.gr



ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;