Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΑΔΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!


"Εντυπωσιακό! Στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ποτέ και δυστυχώς, πιθανότατα, δεν θα γίνει ούτε στο μέλλον:
Τελικός κυπέλλου Ισπανίας στο ποδόσφαιρο, το βράδυ της Τετάρτης. Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ατλέτικ Μπιλμπάο. Η Μπάρτσα σημειώνει και τρίτο τέρμα και προηγείται 3-1. Λίγα λεπτά αργότερα ο ποδοσφαιριστής των Καταλανών, Ντάνι Αλβες δέχεται αντικείμενο στο κεφάλι από οπαδό της Βασικής ομάδας. Προς έκπληξη (μόνο δική μας επειδή δεν το έχουμε συνηθίσει), 25.000 φίλοι της Μπιλμπάο γυρνούν προς το...


μέρος του οπαδού της αγαπημένης τους ομάδας και αρχίζουν να του φωνάζουν "ΕΞΩ - ΕΞΩ , ΕΙΣΑΙ ΝΤΡΟΠΗ". Μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί έβγαζαν σηκωτό από τις εξέδρες τον ένοχο, ο οποίος συνελήφθη και θα κάνει πολλά χρόνια να παρακολουθήσει από κοντά αγώνα της Μπιλμπάο.
Στην Ελλάδα, σε κάθε αγώνα, οι οπαδοί πετούν αντικείμενα στους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας. Όταν κάποιο από αυτά βρει τον παίκτη, κανείς δεν θα αποδοκιμάσει τον ένοχο, αντιθέτως θα ακολουθήσουν κι άλλοι το κακό παράδειγμα, ως ηλίθια θύματα της ψυχολογίας του όχλου. Ποτέ κανένας δεν έχει συλληφθεί επειδή εκτόξευσε αντικείμενο.
Ένα μικρό παράδειγμα του πόσο οπισθοδρομική και τριτοκοσμική είναι η κοινωνία μας και δεν φταίει σε τίποτα η χώρα μας, αλλά εμείς οι ίδιοι, οι άνθρωποί της..."

http://axion-esti.blogspot.com/2009/05/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;