Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


"Απάτη στο διαδίκτυο, με νεαρή που ισχυρίστηκε ότι πέθανε το μόλις δύο χρονών παιδί της και βέβαια οι διαδικτυακοί φίλοι της προσφέρθηκαν να την βοηθήσουν, γιατί όπως είχε ισχυριστεί στο παρελθόν, ο νεαρός με τον οποίο ήταν μαζί από το σχολείο την εγκατέλειψε λίγο πριν τον γάμο και ενώ γνώριζε πως ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Το παραμύθι της «Λένας» συνεχίζεται λέγοντας πως οι δικοί της ύστερα από αυτό την έδιωξαν από το σπίτι και πλέον ζεί μόνη της προσπαθώντας να μεγαλώσει το παιδί της. Ο νεαρός που την εγκατέλειψε, εξαφανίστηκε ως δια μαγείας αλλά επειδή έπρεπε οπωσδήποτε να αναγνωριστεί το παιδί από κάποιον, τελικά βρέθηκε έκανε την αναγνώριση και ύστερα εξαφανίστηκε και πάλι …ως δια μαγείας. Ξαφνικά μια μέρα η «Λένα» χάνεται, αλλά ειδοποιεί μια φίλη της ότι το παιδί της πέθανε και αιτία θανάτου, ήταν όγκος στον εγκέφαλο. Όμως είχε δυσκολίες, μητέρα μόνη της χωρίς κανέναν να την στηρίζει, πως θα τα...

έβγαζε πέρα σε μια τόσο δύσκολη στιγμή! Οι διαδικτυακοί φίλοι της, το πρώτο που σκέφτηκαν ήταν να τις στείλουν χρήματα για να μπορέσει να κηδέψει το αγγελούδι της, που έως την στιγμή που πέθανε δεν ήξερε κανείς ότι ήταν άρρωστο, αλλά και κανείς δεν το είχε δει. Όμως για κακή της τύχη, κάποιοι από τους διαδικτυακούς φίλους ήταν άνθρωποι των Μ.Μ.Ε. Βλέποντας πως πολλά από αυτά που έλεγε η νεαρά δεν κολλούσαν μεταξύ τους, έκαναν το αυτονόητο, πήραν τηλέφωνο στο Νοσοκομείο που έλεγε ότι ήταν το παιδί της. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας κάνοντας μια μικρή έρευνα ενημέρωσε πως δεν έχει πεθάνει κανένα μωρό, ούτε στο Νοσοκομείο αλλά ούτε και στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Η νεαρή κοπέλα έχει εξαφανιστεί από το συγκεκριμένο chat, αλλά μπορεί να εμφανιστεί σε κάποιο άλλο, γι αυτό προσέξτε γιατί αυτή την φορά έγινε αντιληπτή η απάτη, αλλά την επόμενη μπορεί να πέσετε θύμα μιας αθώας η ενός αθώου νεαρού, που η ζωή τον «αδίκησε».


http://parapolitikaargolida.blogspot.com/2009/05/blog-post_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;