Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΚΑΝΕΙ... ΜΑΤ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Έτοιμοι να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Ματ Ντέρμπισιρ είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να καταθέσουν πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ (!) στη Μπλάκμπερν...

την επόμενη εβδομάδα για την αγορά του 23χρονου επιθετικού. Ο Αγγλος διεθνής έχει «δεθεί» πολύ μέσα σε λίγους μόλις μήνες με τον κόσμο του Ολυμπιακού και θέλει να παραμείνει στο λιμάνι.


Ο Ντέρμπισιρ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σαμ Αλαρντάις και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας παρά το ενδιαφέρον που έχουν δείξει αρκετοί σύλλογοι από την πατρίδα του, μεταξύ των οποίων και η Μπέρμιγχαμ για την απόκτησή του.

Οι Άγγλοι μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Ντέρμπισιρ ανησυχεί μήπως οι υψηλές απαιτήσεις της Μπλάκμπερν «χαλάσουν» την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το σύλλογο δεν αποκλείεται να παίξουν σημαντικό ρόλο για την παραμονή του νεαρού επιθετικού στην Ελλάδα.
(gazzetta.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;