Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΜΑΙΜΟΥ ΔΕΙΤΕ..

Η μαιμουδιά του goal που στοχοποιεί έναν χώρο για ένα τηλεφώνημα που ΔΕΝ ξέρουν ποιος το έκανε - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ

Τι σας λέμε τόσο καιρό; Ότι το goal έχει χάσει την μπάλα. Βάζει στην πρώτη σελίδα ότι δέχθηκε απειλές από ΑΝΩΝΥΜΟ τηλεφώνημα ο Π.Στέλλας για ένα θέμα που έγραψε για τον στίβο. Για να μας δείξουν ότι εκεί κάνουν...μαχητικοί δημοσιογραφία. Και γράφουν μάλιστα ότι της δέχθηκε από το σάπιο κατεστημένο του στίβου.
Τι λέτε ρε παιδιά; Μην πίνετε πολύ τα βράδια γιατί πειράζει. Ποιος ασχολείται με τον στίβο που θα πάρει να απειλήσει και μάλιστα όπως λένε πήρε και την ασφάλεια να προειδοποιήσει; Δηλαδή κάποιος θέλει να κάνει ζημιά και παίρνει την ασφάλεια Θεσσαλονίκης και λέει:
"Παιδιά δεν αντέχω θα τον χτυπήσω τον Π.Στέλλα. Φυλάξτε τον".
Έχετε τρελαθεί τελείως εκεί στο goal;
Μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Αλλά η... προηγούμενη επίθεση στον Στέλλα έγινε από τον στίβο ή από κάφρους οπαδούς της Θεσσαλονίκης;
Και το λέμε γιατί ο Π.Στέλλας μας έστειλε μηνύματα να πει να βάλουμε ότι τον απείλησαν από τον στίβο. Τι μας λες; Πως έβγαλες το πόρισμα; Που το ξέρεις; Και αν ήταν από το ποδόσφαιρο; Έχουν δεχθεί πολλοί απειλές από τον στίβο;;; Και αν κάποιος στο έκανε για φάρσα ή επίτηδες για να σε εκφοβίσει εσύ θα στοχοποιήσεις έναν ολόκληρο χώρο όπως κάνει η εφημερίδα σου;

Καλά η αλαζονεία πάει σύννεφο γιατί με τα λεφτά του Μπόμπολα και με την εφημερίδα που έφτιαξε ο Ξύδης, πήραν αέρα οι Βέργηδες και νομίζουν ότι καβάλησαν τον κόσμο. Ξυπνάτε ρε. Μέσα μπαίνετε, χασούρα έχετε. Εμείς πληρώνουμε αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι. Ναι, εμείς σας πληρώνουμε. Γιατί ο Μπόμπολας παίρνει κρατικά έργα. ge-ge;

Άρα θέλουμε να λέτε και να γράφετε αλήθειες. Χθες ο Π.Στέλλας έστελνε e-mail σε εμάς και έλεγε ότι τον λασπολογήσαμε. Μήπως νομίζει ότι τον πήραμε και εμείς τηλέφωνο να τον απειλήσουμε; Μπορεί να το πει και αυτό. Ποια ήταν η λάσπη;

Ότι έγραψε ψέματα για τον Ολυμπιονίκη που τον πήρε τηλέφωνο;
Ότι ενέπλεξε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το θέμα και τους προσάπτει δόλο;
Ή ότι πληρωνόταν από τα γραφεία τύπου επί Ορφανού και πήγαιναν εκεί να πάρουν χρήματα δημοσιογράφοι που δεν δούλευαν; Αν ένα από αυτά είναι ψέμα και μας το πει θα του ζητήσουμε δημόσια συγνώμη. Αλλά δεν είναι.... Απλά δεν έχουν μάθει να κρίνονται και θέλουν μόνο να κρίνουν.

Και κάτι άλλο. Το θέμα που ΔΗΘΕΝ αποκάλυψε ο Π.Στέλλας το είχε βάλει επί ημέρες μια άλλη εφημερίδα "Πρωταθλητής" που στον στίβο διαβάζεται περισσότερο από τον Στέλλα. Αυτόν γιατί δεν τον απείλησε το ...σάπιο κύκλωμα του στίβου; Ή μήπως τον απείλησαν όπως και πολλές άλλες φορές αλλά δεν το έκανε πρωτοσέλιδο; Δεν ασχολήθηκε. Σε τελική ανάλυση σιγά την αποκάλυψη.

Κάντε την δουλειά σας και αφήστε τους εντυπωσιασμούς και τις φανφάρες. Μην αυτοπροβάλεστε με λαικισμούς. Και όταν "μεγαλώσετε" δημοσιογραφικά πείτε μας τι έγινε με το γήπεδο του ΠΑΟ και τον Μπόμπολα. Πείτε μας για τις καταδίκες του Κυριακού που φιλοξενείτε συνεντεύξεις του χωρίς να τον ρωτάτε τα αυτονόητα. Εκεί ναι να σας απειλήσουν. Αλλά όχι και για τον στίβο και κάτι υπογραφές παραγόντων. Γελάει ο κόσμος.

Ξέρετε πόσοι παίρνουν ανώνυμα τηλεφωνήματα με απειλές κάθε μέρα; Αλλά δεν το κάνουν και πρωτοσέλιδο. Ας πάει να κάνει μήνυση κατ'αγνώστων ο Π.Στέλλας ή δεν την έχει κάνει;
Γελάει ο κόσμος με το...σάπιο κύκλωμα του στίβου που απείλησε τον Π.Στέλλα. Το πόρισμα του Β.Βέργη είναι αυτό; Και ο Βέργης ξέρει ότι δεν έιναι έτσι όπως τα γράφει αλλά είναι η άλλου είδους δημοσιογραφία που κάνει.
Μήπως ο Β.Σεβαστής έβαλε ...πανί και τον πήρε τηλέφωνο με αλλοιωμένη φωνή; Σοβαρευτείτε λίγο...

Και όλο αυτό δείχνει το επίπεδο της δημοσιογραφίας που κάνουν στο goal.

Με ποιο στοιχείο στοχοποιούν έναν ολόκληρο χώρο και λένε ότι υπάρχει το σάπιο κύκλωμα; Ρε Βέργη αυτό ούτε για το ποδόσφαιρο δεν το έγραφες. Τόση εμμονή πια; Τον Πολωνό του ΠΑΟ που βρέθηκε ντοπέ πως τον καλύψατε; Αυτό δεν είναι συγκάλυψη όταν έπρεπε να τον ξεσκίσετε; Εσείς το θάψατε!

Και αν απειλείται ρε παιδιά δημοσιογράφος σας τότε ζητήστε από τον Μπόμπολα να του πάρει ασφάλεια. Λογικό δεν είναι; Ή μήπως να πληρώνουμε και άλλους αστυνομικούς σε δημοσιογράφους;

Και για να τελειώνουμε όποιος πήρε τηλέφωνο μα όποιος και αν ήταν είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και καταδικαστέος. Η πράξη θα πρέπει να αποτελεί βαρύ ποινικό αδίκημα που να επισύρει ποινές παραδειγματισμού για να κοπεί ο τσαμπουκάς. Άλλο αυτό όμως και άλλο να στοχοποιείς έναν ολόκληρο χώρο ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ.

Ποιο είναι το σάπιο κύκλωμα Βασίλη Βέργη θα μας πεις; ΟΝΟΜΑΤΑ. Και αν κάποιοι αδικούνται ας πάνε στην δικαιοσύνη να τους αντιμετωπίσεις.

Όπως ο Συρίγος που δέχθηκε επίθεση και είπε ότι μπορεί να είναι από Ολυμπιακό, μπορεί από Αγγελοπούλου και μπορεί από την υπόθεση ντόπιγκ. Και τελικά ήταν χουλιγκάνια , ιππόδρομος ή όχι; Γιατί όμως ανέφερε μόνο 3 περιστατικά; Για εντυπωσιασμό. Το διόρθωσε μετά; ΌΧΙ.

Υ.Γ: Πριν από λίγο επικοινώνησε μαζί μας με e-mail ένας δημοσιογράφος και είπε ότι δέχθηκε απειλές επειδή τον θεωρούν υπεύθυνο για τις απαντήσεις που δίνουμε στον Στέλλα και το goal. Μπορεί να είναι και από το σάπιο κύκλωμα του goal. Εμείς έτσι του είπαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;