Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

17ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ....


Το θέμα αναδείχθηκε από την εκπομπή του Γ. Αυτιά στην τηλεόραση του Alpha, σήμερα το πρωί και αποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο ως κοινωνία - κατά πρώτον - και ως Πολιτεία στη συνέχεια μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε προκλήσεις που...

φαίνεται ότι πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς. Η εγκυμοσύνη μίας νεαρής κοπέλας κατά τα μαθητικά της χρόνια ίσως αποτελούσε μέχρι τώρα θέμα της καθημερινότητας της Αμερικής, της Αγγλίας ή άλλων χωρών.

Στην Ελλάδα του 2009 μία 17χρονη κοπέλα, μαθήτρια σχολείου του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, έμεινε έγκυος. Απευθύνθηκε λοιπόν στο σχολείο της ενημερώνοντας σχετικά, δηλώνοντας ότι μετά από κάποιο χρονικό σημείο θα απουσίαζε για να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Αποτέλεσμα; “Έμεινε” από απουσίες, χάνοντας ταυτόχρονα και τη δυνατότητα να συμμετάσχει στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Μακριά από ηθικοπλαστικά διδάγματα, μακριά από ενδεχόμενες αφοριστικές κορώνες, αντί το περίφημο “Σύστημα” να βοηθήσει και να στηρίξει αυτή τη νεαρή κοπέλα, στάθηκε απέναντι της. Αντί να τη βοηθήσει, φρόντισε να τη σπρώξει σε ακόμα πιο “ταραγμένα νερά”. Αντί να της δώσει τις δυνατότητες και τις προοπτικές και το παιδί της να μεγαλώσει, αλλά και να προχωρήσει στις σπουδές της, της έβαλε μπροστά ένα τεράστιο εμπόδιο, τουλάχιστον για φέτος και ποιος ξέρει για τα άλλα χρόνια τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί.
(newsblog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;