Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟ


Μία συνάντηση που όπως όλα δείχνουν δεν έβγαλε ουσιαστικά αποτελέσματα είχαν σήμερα οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον μάνατζερ του Μπόμπο. Εξάλλου η Μπεσίκτας έχει ακόμη υποχρεώσεις και ο Βραζιλιάνος στράικερ δεν μπορεί να κλείσει τώρα. Στην Ταϊλάνδη για ολιγοήμερες διακοπές θα μεταβεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης...

Μπορεί στον Ολυμπιακό επισήμως να μην αναφέρουν τίποτα, όμως είναι δεδομένο πως πραγματοποιήθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι συνάντηση των παραγόντων του Ολυμπιακού, Γιάννη Χρυσικόπουλο και Δημήτρη Θεοδωρίδη με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού της Μπεσίκτας, Μπόμπο, Ζίλιο. Έγινε μία καταρχήν συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα, όμως δεν ανέκυψε κάτι το ουσιαστικό.

Στον Ολυμπιακό δεν είναι σε θέση να κλείσουν από τώρα τον παίκτη, επειδή η Μπεσίκτας έχει υποχρεώσεις στην Τουρκία. Έτσι το ζήτημα αυτό παίρνει παράταση για μία ή και παραπάνω ημέρες.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει και το θέμα του Εντμίλσον, με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη κάνει την πρότασή του και να περιμένει απάντηση. Στις τάξεις της ομάδας πάντως υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Από εβδομάδα για... Ντάρμπι!

Η Μπλάκμπερν έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις οικονομικές της απαιτήσεις, με τις νεότερες πληροφορίες ν' αναφέρουν πως ζητά από 2-2,5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Ματ Ντάρμπισαϊρ και οι πρωταθλητές Ελλάδας κοιτάζουν απ' την μεριά τους μήπως και μπορέσουν να κατεβάσουν το ποσό. Στο λιμάνι θέλουν και τη νέα χρονιά τον Άγγλο, όμως είναι βέβαιο πως εξελίξεις θα υπάρξουν την άλλη εβδομάδα.

Στην Ταϊλάνδη ο Σ. Κόκκαλης

Στο μεταξύ στην Ταϊλάνδη για ολιγοήμερες διακοπές θα μεταβεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης. Ο κ. Κόκκαλης θα ξεκουραστεί εκεί και πρόκειται να επιστρέψει την Πέμπτη στην Ελλάδα για να καταπιαστεί με όλα τα καυτά ζητήματα του Ολυμπιακού.
Δημήτρης Τομαράς
http://www.gazzetta.gr/content/view/33990/2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;