Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ..... ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΙΟΚΟΥΝΕΛΩΝ



Χορήγηση ακόμη .... και αντισυλλυπτικών χαπιών προτείνει ο Δήμαρχος Μούδρου, κ. Κώστας Αδαμίδης, για να αντιμετωπιστεί η μάστιγα των αγριοκούνελων στη Λήμνο είπε πριν απο λίγο στο Agroschannel . Στείλαμε μια επιστολή μας είπε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πριν από λίγες εβδομάδες και αναφέραμε τη πρακτική που... χρησιμοποιείται ήδη στην Δυτική Κίνα για την αντιμετώπιση τρωκτικών, η αύξηση του πληθυσμού των οποίων απειλεί το εύθραυστο οικοσύστημα της περιοχής. Οι αρχές της επαρχίας Ξινγιάγκ σπέρνουν αντισυλληπτικά χάπια δίπλα στα λαγούμια των ζώων, ώστε να προληφθούν επικίνδυνες εγκυμοσύνες.Το θέμα είναι πολύ σημαντικό για εμάς είπε ο κ Αδαμίδης για την επιβίωση των αγροτοκτηνοτρόφων της Λήμνου και πιστεύουμε ότι θα αντιμετωπιστεί ανάλογα. Εμείς δεν ξέρουμε αν μπορεί να έχει εφαρμογή αλλά στηριζόμενοισε αυτή τη προσπαθεια ζητάμε απο το Υπουργείο να ψάξει και να δεί εαν γίνεται και εναν μπορεί να εφαρμοστεί . Είμαστε αντίθετοι με τα δηλητηριώδη φάρμακα , αλλά θα πρέπει να επισημάνω οτι οι αγρότες του νησιού πραγματικά δεινοπαθούν απο την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού των αγριοκούνελων .

http://www.agroschannel.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1412:2009-05-15-09-56-59&catid=35:georgia1&Itemid=57

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;