Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΡΕΝ ΓΙΑ ΑΝΤΟΝΕΤΙ, Ο ΓΑΛΛΟΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Συνεχίζεται το σήριαλ της αντικατάστασης του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να είναι το μεγάλο φαβορί για να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως συνεχίζουν την αναζήτησή τους και μετά το όνομα του... Λάζλο Μπολόνι, οι πληροφορίες θέλουν τους «ερυθρόλευκους» αν έχουν βολιδοσκοπήσει και τον Γάλλο τεχνικό, Φρεντερίκ Αντονέτι, με τον τελευταίο μάλιστα να είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.
Μπορεί ο Κετσπάγια να βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι στον Πειραιά, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει «απλώσει» δίχτυα στο εξωτερικό για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις προπονητών. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, η Ρεν ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Φρεντερίκ Αντονέτι, ο οποίος το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη Νις. Ωστόσο, οι Γάλλοι αναφέρουν πως το έργο της φιναλίστ του Κυπέλλου είναι δύσκολο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται έντονα για τον 47χρονο τεχνικό. Μάλιστα, αναφέρουν πως ο τελευταίος δίνει προτεραιότητα στην ελληνική πρόκληση και φυσικά το Τσάμπιονς Λιγκ.
Πολύδωρας Παπαδόπουλος

http://www.gazzetta.gr/content/view/34005/2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;