Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΡΙΟ Η ΕΣΗΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14:00


Στάση εργασίας θα έχει από τις δέκα το πρωί η ΕΣΗΕΑ, για την γενική συνέλευση. Και το κάνουν έτσι, για να βγουν κανονικά όλα τα προγράμματα, αφού μετά τις 10 το πρωί, το πρόγραμμα εντάσσεται στον ψυχαγωγικό τομέα και όχι στην ενημέρωση. Καμιά διαφορά στο πρόγραμμα, τουλάχιστον στα ιδιωτικά κανάλια. Δείτε την ανακοίνωση



Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΙΟΥ 2009 ΣΤΙΣ 11 π.μ.
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ TAEKWONDO-
ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΙΟΥ


ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:

•Έκθεση πεπραγμένων και ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
•Έγκριση οικονομικού απολογισμού χρήσης 2008, έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
•Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού χρήσης 2009.
•Καταγγελία των συλλογικών συμβάσεων εργασίας με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ και την Ε.Ρ.Τ. - Α.Ε., σύναψη νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας και ιδιωτικών συμφωνιών με οποιοδήποτε εργοδότη.
•Κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας στην ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την Ε.Ρ.Τ. - Α.Ε. το Α.Π.Ε.-ΜΠΕ και το Ελληνικό Δημόσιο •Ορισμός ημερομηνίας για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών προς εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Πειθαρχικών Συμβουλίων, εκπροσώπων των εργαζομένων και συνταξιούχων στο Μικτό Συμβούλιο.
•Εκλογή πέντε (5) τακτικών και πέντε (5) αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και δύο (2) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π..

ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;