Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΒΟΜΒΑ ΣΕ EUROBANK ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ...


Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η περιοχή γύρω από την τράπεζα, στην Αργυρούπολη, όπου τη νύχτα σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη βόμβας.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στον προθάλαμο του υποκαταστήματος της Eurobank, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Γερουλάνου.
Η έκρηξη ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση και πανικόβαλε τους περιοίκους. Πολλοί πετάχτηκαν από τα σπίτια τους για να δούν τι είχε συμβεί. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί αφού προηγήθηκε τηλεφώνημα και η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή.
Ο ωρολογιακός μηχανισμός εξερράγη στις 04.07 και προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο υποκατάστημα, στα γύρω κτίρια αλλά και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Προειδοποιητικό τηλεφώνημα
Στις 03.35 άγνωστος τηλεφώνησε στην «Ελευθεροτυπία» και ανέφερε ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχει τοποθετηθεί βόμβα η οποία θα εκραγεί σε μισή ώρα.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και περιπολικά της Αμέσου Δράσεως έφτασαν στο σημείο, αποκλείοντας τους γύρω δρόμους.
Στον τόπο της έκρηξης μετέβησαν και άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να περισυλλέξουν υπολείμματα της βόμβας και τυχόν άλλα στοιχεία των δραστών.
Από τα ευρήματα θα μπορέσουν οι ειδικοί να βγάλουν συμπεράσματα για τη συνδεσμολογία του ωρολογιακού μηχανισμού και το είδος της εκρηκτικής ύλης.
Η σύγκριση με αντίστοιχα στοιχεία άλλων τρομοκρατικών, βομβιστικών επιθέσεων, που έγιναν στο παρελθόν, αναμένεται ν’ αποκαλύψει την ταυτότητα της οργάνωσης.
Την έρευνα έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Έως τις πρωινές ώρες δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης για τη βομβιστική ενέργεια.
Πηγή: τα νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;