Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Κυριακή 10 Μαΐου 2009

ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΣΗΜΑ COSMOTE ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ...ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!


"Μόλις πριν 5 λεπτά (4.05) καθόμουν στο απέναντι πεζοδρόμιο από το σπίτι μου και μιλόυσα στο κινητό με την κοπέλα μου. Ο λόγος? Δεν έχει σήμα η Cosmote μέσα στο διαμέρισμά μου. Ξαφνικά έρχονται δύο αστυφύλακες με περιπολικό και αρχίζουν σε έντονο ύφος να ρωτάνε ποιός είμαι και που μένω κλπ. Τελικά αφού έδειξα ταυτότητα και επειδή τους καλουσαν από τον ασύρματο εφυγαν επειγόντως. Αυτό που θέλω να...

επισημάνω είναι, είναι πως αντί να κάνουν ελέγχους εκεί που πρέπει (βλέπε στέκια εμπόρων ναρκωτικών, Λεωφόρος Συγγρού όπου γίνεται απίστευτο εμπόριο λευκής & μαύρης σαρκός (μένω Καλλιθέα), σπαταλούν το χρόνο τους κάνοντας έλεγχο σε εμένα! Αναρωτιέμαι, απόψε έγινε το καθήκον της ΕΛ.ΑΣ.? Προστατεύτηκαν οι πολίτες της Ελλάδος από τα κακοποιά στοιχεία και τους εγκληματίες? Έγιναν οι αντίστοιχοι έλεγχοι εκεί όποου πραγματικά έπρεπε? Ή απλά τα περιπολικά κάνουν βόλτες και οι αστυφύλακες των 700 ευρώ κάνουν ελέγχους ΜΟΝΟ εκεί που τους ´παίρνει´? Άραγε μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος αφού έχω ελεγθεί σε μια περιοχή της Καλλιθέας όπο! υ το μόνο που θα μπορούσα να κάνω εγώ όπως και όλοι οι λοιποί κάτοικοι είναι να κοιμάμαι ήσυχος μπορεί και ανήσυχος (υπάρχουν και κάποιοι που μιλάνε στα κινητά σε κάποια πεζοδρόμια)? Ελπίζω αύριο να μην διαβάσω για μια ακόμη φορά στο Τροκτικό οτι έγινε ληστεία σε τράπεζα της Καλλιθέας ή πως διέρηξαν και έκλεψαν σπίτι ανυποψίαστης γριούλας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;