Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us






WeLcome To AgapiFiLia NEWS! Κάλως ήρθατε στο AgapiFiLia, ενα νεο blog προστέθηκε στο google για να σας πληροφορήσει οσο πιο καλα μπορει με βοϊθεια πολλών blogs.στο blog αυτο εχουμε διάφορα θέματα απο διάφορες πηγές με σκοπο την καλύτερη ενημέρωση! οποιος/α προσφέρει εθελοντικά την συνεργασία του για να βοϊθησει αυτο το blog παρακαλώ να στεϊλει email sto AgapiFiLia@gmail.com οτι προβλήματα έχετε γενικότερα με το blog δεν εχετε παρα να στείλετε ενα email στην διεύθυνση που σας δώθηκε για την βοϊθεια του blog!








Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us










Image Hosted by ImageShack.us



















Image Hosted by ImageShack.us



Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΌΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΖΛΑΤΑΝ


Μπορεί η Ίντερ να πανηγύρισε το τέταρτο σερί της πρωτάθλημα, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν το γιόρτασαν όπως θα ήθελαν μετά τις δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς σχετικά με το μέλλον του στο Μιλάνο...

Ο Σουηδός επιθετικός αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη της Ίντερ επί της Σιένα που έσωσε στους «νερατζούρι» το πρωτάθλημα. «Ήθελα να βγω έξω διότι ήμουν κουρασμένος και δέχθηκα ένα χτύπημα αλλά ο προπονητής έχει μεγάλη πίστη σε μένα. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε πρωταθλητές μπροστά στους οπαδούς μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κερδίζουμε τα πάντα».
'Στη συνέχεια ο Ιμπραϊμοβιτς δεν παρέλειψε να πει δυο λόγια για το θέμα που «καίει» αυτή την στιγμή την Ίντερ και έχει να κάνει με το μέλλον του. «Το συμβόλαιο μου λήγει το 2012, όλα μπορούν να συμβούν. Εξαρτάται από την ομάδα και τι θέλει ο προπονητής. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις στο ποδόσφαιρο».
(gazzeta.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πόσοι είδανε το blog;